Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li ste znali ali ja sam taj koji ga je pofanfo svom caletu i njegovoj dvoici brace (momentalno) Mislim nije sad da se hvalim, ali sam PRO.
Al ziku ko prenosi: \"El Periodica de Catalunya\" :D
blago tebi, sad si najlaf u komsiluku
El Periodica de Catalunya! dok se spominje Katalunja mora da je djelo Barsinih novinara :D SOTONSKO DJELO, UBLEHA...
Anelka dok je igrao u Realu nije znao jel se islam jede ili pije.
sigurno je tacna ova infromacija! 100% tacna dok o njoj pise samo ova kaNtalunya...
u dresu redzi milera idem do svog dilera
anelku su otjerali samo zato sto je rekao da su mu islam i porodica ispred reala, samo se pitam dokle ce trpit murinjove ispade
Ja da sam Trener dosao bih u majici Joy Divisiona :P
sudije su krive za ovo ! ! !
El Periodica de Catalunya!
Zašto Arduana dolazi u Banjaluku da zadovolji svoje potrebe? Zašto joj njen muž nije dovoljan? Pozdrav iz RS, države predvodnice u regionu.
znate zasto se dobija zuti karton kad se skine majica (npr kad igrac da gol)? zato sto su tada sve kamere na tom igracu i sponzori su vrsili pritisak na FIFU da sankcionse skidanje majice, sto su ovi i ucinili
Cenifa ili ti poljska hala na celu sa smorinjom propada ko kuca u Bogeticima..
zato ga volim :)