Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo i ovo,treba kao u NBA ligi napraviti limit,koliko se smije potrositi najvise,dovesti 3 stranca najvise po ekipi,da i ostali dijelovi Evrope imaju kvalitetan fudbal,zasto sve podrediti onim najbogatijim,postaje jako dosadno.Kad ce ponovo jedna Zvezda da bude prvak Evrope,nikada,ili PArtizan da igra Finale kupa sampiona,kada prodaju svoje igrace sa 18 godina,ili Zeljo da igra polu Finale Kupa Eefa,to mozemo da sanjamo.
Moglo je,kada je postojao jak Istocni Blok,koji je pruzao kakav takav odgovor materijalistickom Zapadu.NA sceni je proces Globalizacije 5% anglosaxonsko zidovskih mocnika,koji se Bogate na racin citavog svijeta,preko svojih "nizih" saveznika,istaknuth u pojedinim evrpoksim Drzavicama(uzajamni interes)Sa padom Komunizma,je Istocna Evropa Umrla.Sjecamo se da je i Rumunska Steaua bila prvak Evrope takodjer.
..........najbolje tržio atletiko.....omjer kupovine i prodaje........
Ako Real proda DiMariju i mozda jos nekog opet ce biti u plusu kao i prosle godine i pored dovodjena Balea a prodajom Higuaina, Callejona, Albiola, Ozila...
Ne znam meni ovo nema smisla vise jer je barcelona samo brend, znaci samo ih to gura.. nema smisla vise ni fudbal
bayern su cigani,da im je samo dzabe
Uprava Bayerna smatra da imaju dovoljno kvalitetan tim mada postoji opcija da dodje jos jedan vezni igrac zbog odlaska Kroosa, Real i Barca se razbacuju novcem i cudno je koliko je Arsenal ulozio, mozda konacno mogu biti ozbiljan tim i za titulu u PL!
koja je ovo glupost jbt pa ispade da nikog zivog nisu prodali samo kupovali.
Lewandovski bez odštete, def. najbolji transfer ljeta. Griezmann i Tony Kroos def. ulaze u best - buy kategoriju.
Mia san mia FC Bayern
Real osim igrača kupuje i sudije... Zaboravili ste i to dodati
Zavist! U periodu 02/14 sa osvojenim ponekim trofejom svi su se nasladjivali Realovim neuspjesima, a kad uspiju onda su kupili sudije!
Alaj ce biti dobro gledati el klasiko....
Sad kad su u samom vrhu elitnog nogometa Rakitic,Mandzo,Modric,Matic,Vidic pa Lovren i Markovic,nekako postaje zanimljivije kad gledas utakmicu najskupljih klubova skoro pa domacih navijaca.Vidjet cemo,sezona 2014/2015. pred nama je.
domacih igraca :D
Milioni, milioni, milioni 'ebo vas fudbal.
Barsa je rizična da nisu opet utajili koji milion od dovođenja igrača.
........kao kod maminja.......fol ti plati dva miliona, ali mu milion vratiš...........