Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priželjkujem pobjedu protiv šovinističkog kluba!
VAMOS BARCA !!!
Nikad necu zaboraviti kad se pisalo Ronaldo vredi 100 , kad dodje neki Arap ka`e imam ja konja vredi 150 miliona haha
KAKO MOŽETE OSTVARITI DODATNU ZARADU! NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) Svaki mjesec zarađujemo između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mi NE nudimo dojave ni sigurne listiće. Realni smo i pošteni te posjedujemo najuspješniju i najučinkovitiju metodu za klađenje. Vrlo jednostavno, dovoljno je da posjetite stranicu, pročitate 5 minuta sve što smo napisali te nam se javite na mail i mi vam pošaljemo daljnje korake kako da postanete dio profitabilnog društva. Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) ...
http://www.laola1.tv/de-de/live/real-madrid-cf-fc-barcelona/227738.html 25.10.2014, 17:30 Uhr
"Sa Ronaldom, Jamesom Rodriguezom, Neymarom i Suarezom..." Interesantno kako je klix.ba pro-realska stranica :D Kao da neki mali, pjegavi klinja sjedi za kompom, drka na Ronalda i piše ove članke te onako slučajno zaboravi napisati ime igrača koji vrijedi duplo više od svih ovih nabrojanih :D PS: James Rodriguez još nije zaslužio da se spominje sa imenima poput Messija, Suareza, Neymara ili Ronalda, treba još dug put da pređe.
mislili su na igrace koji su kupljeni..jer kad su sabirali ukupnu vrijednost dva tima nisu brojali igrace koji su ponikli u klubovima..citaj sta pise a ne sta mislis da pise..
Ne vidim da je igdje naglašeno da se odnosi na kupljene igrače, niti se tekstom ikako sugeriše na to :) Ronaldo je tu već godinama pa ga opet spominju :)
Sad ce katalonci poslat ko i albanci onaj jedan helikopter sa katalonskom zastavom,zato sto znaju da ne mogu da se mjere sa Realom :D
Ja inače navijam za Juventus,ali Barsi želim svu sreću ovog svijeta večeras zato što mi je Real najmrži klub na svijetu.Oni nisu sportski koliktiv-oni su politička ustanova/institucija još od Frankovih vremena pa evo i do danas.
When Francisco Franco started the Coup d'état against the democratic Second Spanish Republic, the president of Barcelona, Josep Sunyol, member of the Republican Left of Catalonia and Deputy to The Cortes, was arrested and executed without trial by Franco's troops. source:wikipedia enough said
X
NAPRIJED REAL DO POBJEDE !