Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje životinje se Grobari najviše plaše ??? Pa naravno Srne !!!! hahhahahahahhahah
Novi Galaktikosi :D Razvaliće Real i Barcu, vidjećete :D
PosumLJ\'o? LJ? Fuj!
http://www.fwebtraffic.com/?rid=1304938
Trebali su slomiti nogu nekome, tako niko nebi posumlj\'o.
za očekivat je nove kazne i pravila u slučaju kada igrač namjerno zaradi karton :)
Ovdje isto kao i uvijek: puno nenaturaliziranih, prirodnih idiota, mrzitelja svega što je hrvatsko ili srpsko.
Cuj naturalizovani Hrvat, ljudi nemogu sastaviti reprezentaciju od svojih igraca već uvoze trecerazredne brazilce, da nije zalosno bilo bi smjesno
kad se smrdama puni mreža NAPUNI DO VRHA! Još im naturalizovani Hrvat zabio gol hahaha
sta je ovo Smrdama puna mreza lopti?
Dijete kaze mami :\" Mama ja sam ti pisao/pisala sa karminom na tvoju posteljinu ,.\" Ona sva bijesna otpocinje udarati dijete ,sve dok se dijete nije onesvijestilo . Kada je zazalila ,moli dijete da otvori oci , ali prekasno ,srce je prestalo da kuca .Na posteljini je pisalo : ...\".... MAMA......VOLIM.........TE !! ......\"