Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko si ti papcicu papkavi? Decko je dom kulture za tebe a sto se moze vidjeti i po samom tekstu. PA PA ( tako se na francuskom kaze tata )
A ja razocarana dogadjajima \" iza zavjese \"...ono je fuj sto sam vidjela na TV! Bljak! Prodaje karte u sred Portugala, u hotelu molicu lijepo, i daje potvrde a kopiju ostavlja sebi...karta EUR 50 ( inace EUR 15 )??? Ma fuj....pa i sam, jedan od igraca se cudi \"... nemam pojma ko su ti ljudi bili u avionu...nikada ih nisam ni vidio ni cuo za njih...\"? U Zenici u \"lozi\" rezervisana mjesta za pjevaljku S.Bajrami, Koketa i njegovu djevojku ( izvinite molim vas... mogao je rezevisati i za svastiku..) a Misimica jedva pustaju na kapiju... dno dna...ma ni u nogometu nismo za Europu...pa i Europa je jadna sa nama i to je istina...zadajemo im glavobolje...pa sebi zadajemo a kamo li njima...ko smo mi uopste? Ja zanm da Pjanica srce vuce i ostale momke ali neka idu odavdje, nisu oni djeca za iskvariti...neka idu dok su jos neiskvareni....ma dno dna .
ZMAJEVI ŠTA SE SEKIRATE 2456.MOŽDA ALI MOŽDA I VI PONOVO DODJETE DO BARAŽA ALI OPET ĆETE IZGUBITI....JE.BI.GA TAKAV VAM HOROSKOP!HA HA HA HA
Znas sta Miraleme u zivotu stvari idu gore - dole. Ono sto te neslomi moze te samo ojacat. Glavu gore momcino pred tobom je brdo ovakvih utakmica i nadam se da ces ogromnu vecinu pobjediti. Ovi schupci sto se potpisuju protiv tebe je saka jada. Bolje im je da si popuse medjusobno. Istomisljenike pozdravljam. Naprijed Bosna P.S. Najveca boljka Srbskih i Hravatskih nacionalista(neizljecivih imbecila) je sto se po njihovu zalost a nasu radost Bosna uvijek dize se na noge. Pisaj svjetsko sad ce kval za evropsko. Mi cemo biti spremni za Poljsku pitanje je hoce li Poljska biti spremna za nas
SAMO TI BURAZ REDOM RAZVALJUJ,PUSTI OVE KRKANE KOJI NI DRZAVE NEMAJU A PAMETUJU NEKOM.E MOJI JADNICI,DA JE VAMA USTVARI SHVATITI KOLIKO STE VI JADNI!!!!!!!JEDAN OD NAJTALENTOVANIJIH FUDBALERA EVROPE,SAMO HARAJ,A OVI STO NE ZNAJU NISTA DRUGO OSIM MISLITI NEKOM LOSE,NEKA IM SE TO SAMO VRATI I SVE JE O.K.
bit ce, bit ce............ nismo razocarani, ali nas j.b.g. nigdje nema....... i to je cinjenica.
niste vi za civilizaciju, i tamo bi se samo osramotili
kako ste jadni...ako ne znate pametno pricati,znate pametno sutiti :))miralem da ne zna igrati,ne bi igrao za lion,vec za boras iz bl.jadovi jadni...
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=15732
No sikiriki. Već 2014. smo na Svjestkom prvenstvu. Hidžretske, dabome...
Igraj za Srbiju pa ćeš otići na Svjetsko prvenstvo ! Ups, pardon, za tebe ne bi bilo mjesta ni na klupi u toj reprezentaciji ! Papčiću ! Sloboda za Muniba !!!
Ovaj REUF je u pravu(:
Ko ti je kriv glupane kad ne igraš za Francusku. Pa nisi valjda mislio da ćeš sa reprezentacijom PiH negdje otići?! hahahahaha PiH4EVER
Pojma nemaš sa fudbalom, i sad zbog nesposobnosti vas fudbalera svi napadaju Fudbalski Savez koji je extra ! Sloboda za Muniba !!! Miraleme iš iz reprezentacije, pojma nemaš !
Miraleme, ne brini, mi se ponosimo vama! I volimo te! :)