Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao navijač Željezničara drago mi je za Olimpik,ovo je veliko značenje ne samo za Olimpic već za BiH fudbal da dobijemo još jednog predstavnika u euronatjecanjima.
F.K. Sarajevo je bas kao i ostali u premijer ligi...prosjecan klub Ali zato imamo najludje navijace
Kako ste nastali, tako se i gasite mamare vam k i t a r s k e :)
a jesul se pitarcici pojacali buaaaaa oni nemogu ni obroke pojacati a da nepricam o necem drugom
dobit cemo*
prodali smo dzakmica, dot cemo 140 hiljada eura za igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseci. to je za mene dobar posao makar smo nesto dobili za razliku od skretnicara kojem najbolji igraci idu besplatno, cocalic, kerla, itd.. evo sad ce i sehic isto da uradi. toliko o velicini skretnicara igraci im bjeze a nesto nas prcaju za hrenovke gora je njima situacija ha ha ha da vas nema trebalo bi vas izmislit dragi kondukteri
Novinarima su se ovom prilikom obratili podpredsjednik kluba Faruk Hadžović, pise se potpredsjenik, vi nepismeni novinari!
Pitarcici ne bude te ljubomorni.!!Vi ste svakako propali.Zar ne?I onako pola ekipe vam ode u Aziju.Igraci vam nemaju sta da jedu.Pa ko bi igrao za vas.?Nego vama je najbolje da odete pod stecaj i da se ugasite.A ovo sto Gosp.Gracic prica,je samo paljba i podje.bava.nje.Ali vi ste glupi pa ne kontate...
Ma šta ti medvjediću mali laprdaš,eno bježe vam svi iz ekipe,a još će vas žujo i ekipa po DRUGI put opljačkati sa onim tržnim centrom-merkator arenom hahahaha.
cekajte malo zasto kazete da gracic razvaljuje sarajevo? ovako... admir rascic je klocina nevidjena, on je samo fizicki dominantan, nije nista bolji od jahovica tu su negdje. pliska je imao bruku prilika da se pokaze u sarajevu, nije se pokazao kao igrac za bordo klub. hiros isto tako... sarajevo ce dobiti novu upravu sa kojom staje na noge i bit ce opet dominantan tim nad inferiornim klubovima u sarajevu kao što su željezničar, olimpik, slavija, itd.
Uzmite nam sve opet cemo biti ispred vas.
Gracić nastavlja da razvaljuje Sarajevo! Prvo je izjavio da navija ta SA bez obzira šti ima olimpic, kao alibi da mešetari gradom, srozava Sarjevo ne bi li mu se ukazala prilika da ga preuzme jer olimpic može godinama voditi, ulagati nema zarade... Zalosno... Sad se nudi da Sarajevo pošalje u stečaj da olimpic preuzme njegovo ime, i renome i da tako zagospodari nejvećom isntitucijom fudbala u zemlji.. Pa neće moći SELJAK, eto ti Otoke pa se dolje šepuri ako te ko primjećuje. Sarajevo takve mafioze kao ti ne treba.... po cijenu propasti! BOLJE ČASNO PROPASTI NEGO TEBI DOPASTI!!!