Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, moglo bi se i do 50. crvenog kartona u dresu Reala :D
trebaju ti dati duplo koliko si vadio Real M ove sezone a ne mizerni 9mil.
Bale 10 miliona po sezoni, a da Ramos ima 7, nerealno skroz. Ramos je institucija u Realu, igra tu od 2005., jedan je od najvažnijih igrača u posljednjie 3-4 sezone i realno je da ima veću platu od Balea, al eto.
Ramos je masina, a vi kliksovci kad vec kopirate vijesti od srpskih novinara, makar ispravite ekavicu u ijekavicu, da ne bude toliko ocigledno.
Ove sezone su podbacili Bale i Ronaldo u važnim utakmicama ali su to nadoknadili Ramos i Modrić koji su najzaslužniji za trofej.
I ja bih isto
zavrsavaj je odma inače ce te sutnut ko raula.
covjek koji je sam osvojio ligu prvaka :D salu na stranu svaka cast svima za pehar !