"Kralj crvenih kartona"
39
Ramos: Najlakše je isključiti Ramosa
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ja nisam igrač koji ide preoštro na suparničke igrače..." hahahahahahah Ovo mu je Pepe rekao da kaze :D
Zaista da se čovjek rasplače koliko je pošten, nevin i naivan. On ne bi nikad povrijedio protivničkog igrača. Pa taj bi sam sebe složio kad bi se vio u ogledalu.
Ramos majoriziran
MAT samo za tebe : http://youtu.be/4RD9Zc2kwpI
Očekivao sam više od ovih "stručnih" komentara,eto sad sam se čak i nasekirao neću moći zaspati noćas!!! hahahah @colina-izgleda imaš previše slobodnog vremena čim pišeš memoare po portalu, bolan nadji si život Sergio Ramos ne zna čak niti da postojiš...pozz
Ramos: Najlakše je isključiti Ramosa On ovo sam o sebi interview daje? :D
prvo ovi balavci sto navijaju za barsu od 2007god nema potrebe da komentarisu to samo pokazuje kolko su jadni,prvo pogledajte historiju reala i barse malo naucite nebi bilo lose sta da procitate,pa onda da pisete kao real smece i sl,a sto se tice ramosa jest grub igrac al ono nije za crveni to svako zna,u realu jedino pepe glumi a u barsi svi ovo jedino mogu od barse navijaci da dislajkaju jer je istina!!!
Colina,svaka cast brate 100% si upravu,ko da sam ja piso.
Dvije nule i on i Pepe. Varane izmislio stopera za njih. Ne znaju uzeti loptu. Pa stalno neki prekrsaji, crveni zuti. Sve neka frka, trka nikad mira u odbrani. Visoko precijenjeni igraci. Kiksevi ko u Lucia prije.
Ramosa u Haag!!! Zlocinac na travi
sta reci o liku kojem je ono malo zeljeza sto ga Real osvoji zadnjih godina ispalo pod autobus:)))
onu kakav narod takav vladar, i kakav trener (cmarinho) takvi i igraci oni su ogledalo trenera.Rekao je goethe njemacko knjizevnik reci mi prijatelje reci cu ti kakav si covjek. E isto je tako i u firmi kakav sef takvi su i radnici, ako je sef neki ljakse koji je sljego pa sumnjivo sklepo kes, onda ce mu radnici biti ljakse ljudi. E isto je sa realom, cmarinho luzer i ljakse i takvi su mu igraci ljaks ei mesari
g0vno jedno madridsko, smrrad jedan kojem treba dati karton cim zakoraci na teren. mesar kao i vecina Reala (Pepe k0nj, Arbeloa, Coentrao, o Xabiju da ne govorim...) sugavi igraci sugavog kluba
Igrač koji ama baš svaku sudijsku odluku poprati gestikulacijom tipa ''nisam ja'' + ''ovo nije bilo za faula'' + ''ma daaaaj sudija'' + ''ko? ja?'' + ''kako?'' itd...itd... Frajeru je svaki faul za žutog kartona i povrh svega kad ga neko dotakne, isto da mu je smrskao čašicu koljena kako se prenemaže, kad ga neko zakači rukom - ma to su previjanja ''haman da mu je zub ispao, da je izgubio oko, da je ostao bez pola usne i uha''.... Pogotovo me iritira za očite stvari, tipa: zadnji igra loptom (ode u korner ili aut) i pravi se i još sudiji se pravda da nije ni dotakao loptu, pa jbt isto da nema ponovljeni snjimak!!!! Znači, čovjek kad napravi faul to je ''molim?faul? zašto?'', kad ga neko dotakne ''posmislimo svi - gotovo je - završena karijera od prenemaganja''...i milion nekih njegovi pravdi koje niko ne razumije.... Ramos je toliko bezobrazan igrač - da zaslužuje karton čim izađe iz autobisa i samim izlaskom na teren zaslužuje i drugi žuti karton! FUJ!
PRAVDA ZA RAMOSA ! ! !
"Stvarno sam uznemiren zbog mog isključenja. Uistinu je neobično nekome pokazati dva kartona u razmaku od dvije minute. Ja nisam igrač koji ide preoštro na suparničke igrače, nikada nemam namjeru povrijediti suparnika." hahahahahaha, reče on i ode nekom slomit' nogu klizećim.
Nije tesko dat crveni,jer ti to zasluzujes,ne ostavljas nimalo dileme.