Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sanja, Rakitić je zadnje dvije sezone zabijao oko 15 golova i asistrirao za 20ak golova godišnje, Pjanić igra bliže golu i zabije 5-6 golova i asistrira za 5-6 golova godišnje. Ja znam da bi ti voljela da je to tako ali na tvoj žalost Rakitić je puno bolji igrač od Pjanića i to kažu brojke i transferi.
za njega je pjanic izmislio fudbal
jes al u tvojoj glavi... da si nekad pogledala utaknicu sevilje znala bi o kakvom se igraču radi...
http://www.jutarnji.hr/multimedia/dynamic/00674/Hrvati_Barcelona_674533S1.jpg
sevilja u srcu al lova u dzepu :) tako to ide
jarane bili ti radio za 700 km ili za 1200...!? naravno da ni radio za 1200...
nista ja njemu nisam prigovorio , samo kazem kako jeste :) a i drugo smo mi obicni ljudi sto brojimo pare u stotinama, on je zaradjivao milione i u sevilji a sad ce jos vise
Pederčino!