Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penal za juventus ili gol iz ofsajda za juve
MINO RAIOLA ZNA SVAKO DA SI GLUPANE PRAO SUDJE U PICERIJI U AMSTERDAMU AL DA SI TAKO GLUP ZA NOGOMET NIKO NIJE ZNAO
Pa vjerovatno ce parazitni klub Real da ga kupi...od Raulove generacije nemaju proizvedenog igraca iz svoje skole da vrijedi neke velike pare...a Real je "skolski primjer" finansijskog Fair Play-a
smjesna konstatacija poredit ga sa ibrahimovicem jos reci da je bolji ovaj menadzer izgleda na teskim drogama
Poređenje je glupo jer njih 2 uopste ne igraju istu poziciju. Isto tako Raiola je Pogbin agent i logicno je da ga hvali. Sa druge strane, Pogba zaista jeste vrhunski igrac, uz to je veoma mlad i pred njim je nevjerovatna buducnost. Ako ga ne budu mucile povrede, puno toga ce postici i najvjerovatnije ce za koju godinu imatit titulu najbolje igraca svijeta.
u juventusu kakav je sada nece nikada ostvariti titulu najboljeg. talijaski fudbal je proapao nazalost.
pa i Ibri je ovaj agent...
ovo je pravi bošnjak fudbaler, a ne ko bljedoliki džeko..
SAD BI ANTE REKO JELI OVAJ IZ ISTOCNOG MOSTARA HIHIHIHI
JA MISLIM DA JE COMI IZ ISTOCNOG MOSTARA NESTO MI CRNOPUT
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada neko da Englezima 4 kom i to jos makazice sa 35m e onda se moze porediti sa Ibrom.....
Poređenje je svakako glupo jer njih 2 ne igraju iste pozicije :) Zlatan se mnogo dokazao u proteklih 10-15 godina a Pogbino vrijeme tek dolazi. Ipak je Paul 12 godina mladji od Zlatana.
Dobar je Drogba ali tesko da je bolji od Zlatana !
teško da je bolji .. možda po ponašanju :D