Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otišla Turković u Saudiju, kad su je vidjeli umjesto vakcina donirali hurme
Hoće nekakvo poštovanje, a Kuman ga tjera da trči poslije utakmice 🤣🤣
🥅Francuska 0 - BiH 🥅23🏐
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postuje se onaj ko postovanje zasluzi. A ne onaj ko ga zahtijeva.
ma sta zna grijac klupe,konta ako napravi kostobrane da ce ga se pogba prepast
Ja mislim da ako vec nesto moraju onda u tom slučaju moraju nam utrpati 12 komada minimalno moj Pjanke.. vjeruj da je logicnije i realnije. Kakvi bolan mi ,jednom zec ispred nogu protrci pa se desi generacija iz Cirinog i Papetovog mandata. U tih 11 taraba na terenu ne ubrajam jedino Šehu i Džeku.
Kolašinac u vezni red. Džeku na klupu do 70-e minute. Đurić umjesto njega (ups ne može nije pozvan), Onda ako ne primimo gol do 70-e minute, možda nešto i napravimo.
Ne mora nas Francuska postovati, i ne treba kad sami sebe ne postujemo. Mi smo drzava bez vakcina, 50tona hurmi i neograničenom kolicinom sadake
Poluvremena Luxembourg - Portugal 1:1 Hrvatska - Malta 0:0.Kako bi to makar bilo dobro da ovako bude sutra u našem slučaju,ali nažalost,sve će se to riješiti već u prvom poluvremenu.
Kaže Pjanić da nas moraju poštovati. A zašto da nas poštuju moj dosadni Pjanke?
Ova patetika "nece biti nimalo lako, bice tesko". Ne govori se tako vec "idemo nasom igrom do pobjede". Pa sta ako su prvaci?! Da imaju 11 Mbappeta..pa sta? U igru se ne ulazi ako mislis da ne mozes pobjediti..
Predali se vec
svak tko je imalo realan nema Bosna ama bas nikakve sanse
Ovako će Nurkić izgledati kad počne gubiti kosu....
Ispostovati ce nas sa jedno 5 komada. Budite realni, igraju sa svjetskim prvakom. Poyy
Postovace dok se himne intoniraju, dobicemo i aplauz. A onda jarane kad nas zaganjaju, poštovacemo mi i njihov aut 70 metara od našeg gola. Kako bolan mora, pa vas ni andora vise ne poštuje a ne Francuzi naka silaa....
Samo vas molim da nespominjete riječ Repka...Izaspem se na riječ Repka
I ja se izaspem na rijec Zmajevi. Lakse reci repka nego reprezentacija ( shortcut ). Poyy
Ima francuzi da razvale 15-0
A tek Spanija Kosovo🤣🤣🤣.20:0
"Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je svjetski prvak". Dobili su po pi..i nego sudija morao produzit dok francuzi ne zabiju.
Imamo postavu. Ali nemamo štofa.