Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijači su najveći ološi sa ulice, uglavnom...
Pa svako normalan bi mu uzvratio. :D A s tobom se niko živ ne bi složio.
iskreno...manijaci su najjaci po organizaciji i kulturi u nadoj ligi...nisam navijac zelje....sramota za horde...trebala vas je policija pregazit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukiniti ovu ligu. Čuj rekao navijaču "srest ćemo se negdje u gradu " hahah . Ovo nema ni u Zimbabweu. .
ubijen je fudbal u BiH ubijen je merak ,druzenje... ubili su ga NAVIJACI .
E moj Radovac , pusti malo shishe damaska i ostalih furanja , ne diži se ni onim autom na lizing što kroz crvena furaš sa njim , ne bi ti valjalo još više zakuhati sa chipom i njima , okani se malo svega što ne valja , i psovao si sinoć nije ovako kako si izjavio , mnogi su te gledali kako psuješ majke i govoriš da su debili . Prst na čelo i razmisli . Prijateljski .Lp
"Bio sam juce u Zenici. Od pocetka smo bili tretirani kao huligani skidali smo tene majice sve na pregledu, kada smo usli na stadion pocelo je zivjela poljska , au au au, prozivanje naseg igraca ikande, pjevanje svi u napad mrtav je hase, ismijavanje vedrana puljica, nazivali su nas i ciganima, pljuvanje po nasoj svetinji po nasem gradu i drzavi, pa nazivili su nas siptarima bilo je tu svega kad je izbio belaj stvarno ne znam otkud ljudima na zapadu ono kamenje i flase pune kole koje su letile na nasu tribinu. SRAMOTNO ali opet horde su najjace, bile i ostace!"
Ja kao ugledni i akademski gradjanin. Za mene je ovo fuj !
Vlastiti navijaci su ciljna grupa svakog kluba tj.oni su konzumenti njihove igre i sa njima treba klub da radi i saraduje ....Olimpik nema konzumenata svoje igre i nemoze da dobaci daleko .....igrac moze da ne zna ili da manje zna u tehnickom smislu ,al da se zalaze i trci to mora ,navijaci zele zalaganje i borbenost ,ali kako ako igrace ne vode spartanski nacin zivota jer za profi sport organizam trazi red rad i disciplinu,....postoje dvije vrste navijaca oni koji doaze da lijece svoje frustacije i nekontaju bas tu igru i oni koji se u istu dobro razumiju...kod Sarajeva su ovi prvi u apsulutnoj vecini jer da nisu znali bi da uprava radi vrlo losu selekciju i maze im oci trenutacnim uspjehom vise sretnim nego spretnim sa tananom igrom cim im se suprostavi iole ozbiljnija ekipa...teze senzacij a ne realizacij ....Jarni,Kodro,najava Misketa i napuhivanj kroz medije ,da li je logicno Ibrakovicevo da se ostali timovi treba da ugledaju na FK Sarajevo.Maribor je uzor da se moze kad se zna.
Lutrija ima Siroki navijace i za fudbal i za kosarku u velikom procentu u odnosu na broj stanovnika ,a sto je stanovnika malo jbg... pa i na kosevu i grbavici zna biti svega dvije ,tri hiljade gledalaca ,a toliki grad.....
Vjeruj da je oboje bitno ,a da nije bili bi poput Olimpika ....naravno organizacija kluba al bez navijaca ,bez motiva ,pogotovo kod igraca,zapnu protiv Zelje i Sarajeva te pobjede one koji su bas losi u gostima i tacnije poslija Zelje i Sarajeva to je ko treci klub ....navijaci su bitan segment svakog ozbiljnog kluba ma oni ih i imaju koliko toliko i toje poenta ovog texta i mog komentara.....
...e tesko ekipi kojoj si ti vodja...bruko jedna...
samire kako te nije stid uzeti kapitensku traku?ti da budeš kapiten jednom benki,stepanivu,delacu tuzno bgm a o tvojim igračkim kvalitetama je suvišno govoriti kad primis loptu dodajes prvom do sebe to je tvoja sva igra uprava te čeka samo da bi se uzeo neki novac na tebi.a moj ti je savjet da sjednes u svoj Q7 koji nisi zaradio na terenu i da se vozis sa njim u pizdu materinu.
Radovcu i ja sam te pljuvao nadji me u gradu jebem te u usta zvaljava Majmune.Mame cemo da vam jebemo samo tako nastavite picke Manekenske!
Teške seljačine
Sto brišete komentare sestru van
Sto brišete komentare sestru van
Znate i sami kako je to. To je u svijetu generalno problem. U jednom trenutku, ste najbolji, na vrhu. Drugi put ste najgori, ponižavaju vas. Kod nas je to opet malo više primjenjivano. Ciji god da su navijači, ne postoji niti jedna osoba koja sebe naziva navijačem, a da ima pravo, pa cak i kompetentnost da kaze nesto ljudima koji rade na terenu, i koji su strucni za to. Mora se poceti od one najmanje i najbanalnije cinjenice, da treba "ocitstiti" sport od pojedinaca kakvih najvise ima među navijačima Zelje i Sarajeva. Ja sam se umalo potukao sa covjekom kojem sam otvoreno rekao da će Sarajevo ispasti protiv Borussie M, zato sto je to i činjenica i realnost bila. Svako bi to trebao prihvatiti, s obzirom da su oni sportski na sasvim drugom nivou. Ali ta osoba i jos hiljade takvih, jednostavno nisu mentalno sazreli pa da prihvati istu činjenicu, smatrajući da Sarajevo moze da osvoji ligu sampiona. Kada ipak ne uspiju, ispadnu u kvalifikacijama, krivi su i igrači, i najgori su. Činjenice!
Moram ti reci da si stvarno bezobrazan i da vjerovatno ne znaš igrat lopte kao ni ovi igrači koje podržavaš. Sta mene boli neka stvar sto je neko nekad,mada nije ni tad bio dobar a sad pojma nema. Ja hoću igru i rezultat a nema ni jednog ni drugog. Slažem se da ima kretena među navijačima. Dobro ti reče da treba očistit sport od pojedinaca koji kažu da su ovi igrači Sarajeva stručni.
Jesul ovi igrači Sarajeva stručni,nesto te nisam najbolje razumio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zivis od kluba decko, a ne za klub!
Koji su samo divljaci ovi pitari.Samo mi nije jasno sto napravise belaj kad je Sarajevo izjednacilo.Da ih je sudija ostetio kao sto je zelju u Sirokom, pa mozda bih i shvatio, ali klub im izjednaci i oni podivljaju. Jos im sudija isao na ruku jer izgleda da je uprava nastavila sa licnim donacijama pojedincima iz FS-a. Da nije bilo sudiskih lakrdija kod dosudjivanja prekrsaja, celik bi odnio sva tri boda.Nevjerovatno da Skakic stalno sudi na utakmicama kad igra Sarajevo.Da je bila neka druga ekipa umjesto Sarajeva, sigurno bi se utakmica prekinula i domacin bi za zelenim stolom dobio utakmicu.Jos delegat trazio da se pitari izbace sa stadiona i nije ucinjeno.Ostali i dalje na sjevernoj tribini. Ocito da se sve diriguje iz FS. A ovo sto se prodaju igraci, razlog moze biti da amidza hoce da vrati svoje ulozene pare i da razguli. Vidio s kim ima posla.
Vještački klub, kao i navijači, a igrači preplaćeni manekeni koji prijete svojim navijačima utokama, pogađate to je FK SARAJEVO.