Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA KRAJ STOLCA DO ZENICE ZNA GA BOSNA SVA SVUD SE SLAVOM PROCUO DZEKO DIJAMANT
@pipo kad ces nam \"skladati\" pjesmu o dijamantu? hajde, zeljno to iscekujemo :D
i zaboravio sam opet reci, iz Varadera danas u 17:00 krecem na Grbavicu, Napoli ide sa mnom pa bujrum.
Dzekson nas najbolji,svaki dan pisite o nasem dzeksonu
Napokon i nesto o nasem dijamantu... :) Nas dijamant nema cijenu on vrijedi beskonacno. To je reci dijamant, nas ponos,nasa dika , Dzekson.
Ti si takav kreten da je to show... pa ti navijas za grad Sarajevo .. bravo majstore !
STETA STO JE EMINA GANIC NASLA LJUBAVNICU,MOGLA JE ZA DJEKU
dzeko ti smeta, a ne smeta ti ronaldo, rooney, kaka i ovaj, onaj i njima slicni. sad kad i mi bosanci imamo jednog takvog oko kojeg se mediji vrte, umjesto da budemo sretni, mi se zgrazavamo, pa haman sto ne govorimo - jbm ti vise dzeko - dodijao je i bogu i svijetu, al zato nikad ne dodiju oni gore navedeni preplaceni majmuni! dzeko rules! za ovog prvog odozgo - dzeko je odrastao u sarajevu i rodjen je u sarajevu, i on je sarajlija, a nije ni odrastao u zelji, nit je rodjen u zelji i nije zeleznicarlija! to sto je zelo samo segment sarajeva, govori o velicini sarajeva:))))))))))))
Zasto ne osnuju TV kanal Edin Dzeko i onda mogu 24 sata o njemu izvjestavati!?!
Veceras ce nas dijamant gledati preko tv-a , zato igraj zeljo, igraj i zabij 3 komada, podrska ti nece nedostajati, Napoli-Megafon i ja cemo ti dati podrsku s juga. Zeljo je opet u modi, Zeljo je IN