Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez Guardiole ste nula..
Sretna mirovina a ti tata razligu dovoljno si usro ! visca barca
Bravo Yupol boje mijenjaju dom
E bravo ovo je kapitenski! Kakv je pristup igri i pošovanje prema igri igrača Barcelone "čast izuzetcima"! Nikakv to se potvrđije iz utakmice u utakmicu da su igrači Barcelone postali trolovi pogotovo(Neymar Busquec Alves Sanchez.. idr) svaka utakmica ako nebude penal za Barcelonu oni imaju problem da dobiju!
boli poraz reala od Barce? :),Eto Barcini malci osvojise LP,ima se Barca cemu nadat,a Real? :)?
Granada - Barcelona 1:0 šta tu ima da boli..:D Ima Barsa "malaca" pa onda dovedu jednog iz BrazIla da radi zračne akrobacije za 100 miliona eura...:D Sve neki "selfi" navijači Barcelone važno je odgledati 2 utakmice u sezoni i onda si automatski "ekspert"...:D