Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da novac ne moze kupiti ljubav prema barci, i zasto bi otisao i odustao da igra sa svojim idolom i bude dio najboljeg napada na svijetu i odrekao se trofeja u tim gdje su prosjecni igraci.
Ne gleda se to kolko vrijedi na terenu. Eno skoro je neki igrač puno plaćen, pa za par dana klub vratio sve pare i još zaradio samo od prodaje dresova od toga igrača. To ti je isto ko i sa konjima. Kolko konj ko konj vrijedi 2-3 hiljade maraka najviše. Ali oni ih plaćaju po 100-200 i više hiljada da trče za njih ili šta ja znam oni sportova kakavih ima.
@leteciodred ako imaju računicu nije. Al arapi ne gledaju računicu nikad, oni gledaju prestiž. Arap neće uzet ferarija zato što valja već zato što je skup.
kao prvo ne vrijedi toliko. drugo to su provale da je dobio toliko para prešao bi, lojalnost više ne postoji. menadžerska fora dizane cjene. ne vrijedi 30% te sume
@golfZwaya To je otkupna klauzula logicno da ga nece prodati
Joj cifara kao budzet BIH za jednog šutača lopte hhh
eto mene za pola para :)
Ma prodati ga odmah !
prodo bih ga vala za te pare. Jer toliko ne vrijedi
ovdje najmanje ima fudbala
Pa ljudi, pa za te pare, ja bi dao da me jebe ceo stadion
Mnogo je to ljudi .. :D
@arapiturcidismr u po ferke šamar kao braca diaz