Komentari (472)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MANEKENI U DUBROVNIKU, GLEDAJTE OVE MOMKE. SVE POHVALE!!!
Spaha i kompanija minus pukli xP
Manekene u Dubrovniku treba vec jednom istjerati iz repke! Eno im Amre pa nek oko nje igraju
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Nije bio ofsajd protiv Nigerije!
SRCE MI VELIKO KO MJESEC :(
@SvetiPerun glupane jedan, bosanac nije nacionalnost nego drzavnost, nema se on tu sta osjecat, covjek je rodjen u Tuzli, prema tome bosanac je i on to ne moze promijeniti. A ti se idi lijeci...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vahi izraz lica ko da je dobio bukake u facu.
Ovi ostali naspram djurica kao djeca haha
Napokon odlicna vijest... Svaka cast momci...
Definitivno je Djuric prvi centarfor reprezentacije, Dzeko rezerva, kao i Besic, Vranjes, i Ibisevic, Spahic, ili da se oproste od reprezentacije, sto su dali hvala im sada se stvara nova reprezentacija.
Tako to majstori rade...
Koga nema bez njega se može!!!
Akooo me pitaaaas,.kooojii sam znanaaac...ponosno kazeeem da sam BOSAAAANAAC!!!!!!!!!
Mesa ...Nista nemjenjaj,..ovi sto odmaraju,neka ih na odmoru i nek budu rezerva aaakonam zatreba...
Treba sljedeću utakmicu sve na klupi ostaviti! Kada ga novinari budu pitli zašto su na klupi neka kaže: "Rekli su da su umorni, vjerujem im i ozbiljno sam shvatio jer ipak su oni veoma bitni igrači, neka odmaraju. :D Baš su pretjerali, neka im je na čast i obraz ako ga uopšte imaju. Nisu više ni zaslužili poziv, da neko ima muda da to uradi imao bi moju podršku jer se nekad mora završiti sa takvim odnosom prema reprezentaciji, ona treba da bude svetinja!
@Komentar iz mase Bas tako..
Bravo momci,svi Bosanci i Hrecegovci.Sigurno je da nismo perfektni,ali sam ja u jednom od komentara prije Kirin Kupa,rekao onako kao laik,da treba isprobavati i uvoditi polako mlade momke da se kale,kao celik.Nemamo sta izgubiti svakako. Nasi standardni igraci su ok,posteno.Ali,zaboravili smo odavno sta znaci kad se trci i igra pozrtvovano svih 90 min.Takva igra je svim svjetskim reprezentacijama davala rezultate.Logicno je da se ne moze igrati igra cekanja magicnog poteza,ta vremena su prosla. Dokaz je i Stevanovic,ulazi i odmah se sastaje sa loptom i odmah asistencija i odmah gol. Mesa je napokon povukao dobar potez,a ovo ce biti temelj za sire analize i sastavljanje jedne respektabilne selekcije mladih ljudi i kvalitetne klupe. Jedno vece razocarenje ovog meca je bio Hajrovic,neprikosnoven u brzini,ali ne igra kolektivno.Znaci,poraditi na njemu i jos nekim detaljima i sa ovakvom borbenoscu se necemo nigdje obrukati. Jos jednom cestitke svima!!!
Bosanskom fudbalu nikad nije falilo talenta. Ono sto nama manjka je pozrtvovanje, borba za svaku loptu. Jer, mi kontamo, ako napravimo jednu jaku fintu na sredini terena, da se zemlja vrti oko nas. Kad promijenimo tu filozofiju, kad znanju i nadarenosti dodamo jos jednu dimenziju - zalaganje (!), kao sto je to slucaj ovih dana u Japanu, ili kao protiv Svicarske prije par mjeseci... onda je uspjeh neminovan. Raduje me taj uspjeh ovog puta zbog Bazdarevica, koji je pokazao kuraz i velicinu.
Aferim momci! izdigli ste se iznad ove sumorne svakodnevica i pokazali kako Bosna i Hercegovina treba da funkcionira bez gmazova iz politike i svakako ovih pedesetak bolesnika na klix_u...
CESTITKE REPREZENTACIJI I SELEKTORU! POVUKLA GA SA MAJCINU STRANU ZEPSKA POBJEDNICKA KRV!
CESTITKE REPREZENTACIJI I SELEKTORU! POVUKLA GA SA NAJCINU STRANU ZEPSKA POBJEDNICKA KRV!
Sta ima novog na Stradunu???
Evo idem ja sutra do Dubrovnika, ako sretnem Džeku, javim ti :D
@hskz1999 dogovoreno,ps pozdravi mi amricu!!!
Strasna stvar. Svaka cast momci. Ipak ovo 20-to mjesto na fifinoj listi nije slucajno. Kad drugi tim osvoji turnir. Ipak ne treba bit bezobrazan prema nekome ko nas je prvi put odveo na svjetsko prvenstvo, mozda neki i foliraju, ali ima ih koji su stvarno i povrijedjeni.