Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno volio bi da srbija pobjedi, ali opet ne treba podcjeniti protivnika, na ovom SP su se desila mnoga iznenadjenja, pa cu ostati rezervisan i napet sve do samog kraja utakmice! ps. nadam se da ce njemacka nabusiti ganu
SVAKO IMA PRAVO DA MASTA I SANJA,ALI REALNOST JE SUROVA !
NADA POSLJEDNJA UMIRE................ALI IPAK UMRE........
mozda se cudo i dogodi.
cuda se dogadjaju,zar ne?Mozda,ali ne u ovom slucaju....
it s miriclle...
pa i vi muhamedanci ste govoril da morate istjerati/pobiti Srbe u BiH. pa ste dobili po gu.zici tako zestoko da i dan danas ser.ete na usta.
Ajmo srbi razvalite ove koale ;)
Srbija moze u cetvrt finale. Imace slabog protivnika u prvoj rundi u Engleskoj (ko god je gledo sinoc zna da je slaba), SAD ili Sloveniji. Ali u drugoj rundi mogu naletit na Argentinu, i onda ce dobro na*ebat.
pa kenguri u vas više nade ne polažu ni zelembaći....
Teško da bi i nas dobili 3:0, a kamoli Srbiju.
kurcinu cete dobiti protiv srbije..
Samo naprijed Pim poderite izdajnike Turske nacije i Mulimanske krvi
nisam navijac srba, ali ovaj trener australije pretjeruje
Ahahaha, nabusice vas Srbija kao kantu, sada su se orlusine okurazile ima da siluju kengure.