Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Hrvatska pobjedila Njemacku 1998, Lothar Mattheus je rekao da su za sve krivi Genscher i Kohl, jer su priznali tu drzavu.
Sad kad Kosovo dobije Hrvatsku, neko od Hrvata ce garant reci, za sve je kriv Franjo ....
Vecina nasih igraca koji su mjenjali sportsko drzavljanstvo su povezani s BIH neki su samo ridjeni ili riditelji su im rodjeni u nasoj zemlji to je povezanost s BiH. Jer fifa je promjenila zakone moras biti povezan s drzavom ako mjenjas sportsko drzavljanstvo. U slucaju ovog kosovara njegov otac je rodjen na kosovu i to je povezanost s kosovom.
bjezi siptaru ti i fudbal nebo i zemlja idi dilaj kokain i prodaji organe
@almazagaedisej nek igra mali srcem za svoju domovinu Kosovo
Hahhaha Smrdi su rijetko glup narod.
Koga lazete????????? Ako ima Spansko drzavljanstvo,a ne po rodenju,sto je njegov slucaj,automatski vise ne moze imati ni jedno drugo(osim ako nije Juznoamericanac ili Filipinac)a nijedno ni drugo nije slucaj tog novog Messia. Ako si po rodenju Spanac,mozes imati sva druga drzavljanstva,a nikad ne gubis Spansko,zbog toga Katalonci govore i poslije odcjepljenja ce imati i Spansko drzavljanstvo,zbog EU
Nije tako.Ako uzimas Spansko drzavljanstvo ,a nisi Juznoamericanac ili Filipinac,moras se odreci svakog drugog.Ako si po rodenju Spanac,mozes uzeti 10 jos i nikad ne gubis Spansko
@vlado.nine Mozda druga drzava da,ali Spanija po svojim zakonima ti ne dozvoljava.Cim bi dobio drugo automatski vise nisi Spanac(osim ako nisi po rodenju)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav ce ovo spektakl biti,jedva cekam sudar ovih titana sto igraju na teritoriji tamo neke trece drzave :)
Isti Dzeko...
KAdet Suza.