Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ide u real ,,neka dovede ronalda
Kada bude napad Messi-Kasalica,a iza njih Cavi,Milivojevic,Inijesta,Mladenovic...ima da oderemo sve hasisare iz Jelen Super Lige.
tambura je musliman i veliki antifašista,ako nisi znao
Kolko njiha je šljeglo u grad pa sad čak i računar koristi,majko mila
e moj roberte....na sta si spao, da budes njihov rob i poslusnik. salju te da se blamiras tamo. nisi vise robert prosinecki sad si samo rob prosi.
nek dodje u FK sarajevo. mozda mu oni mognu posuditi mesija.
Kazes salju ga da prosi za NJIHA? A ima li u avta ti u tebe naka ruhpa? Pitaj babu svoga sta misli o nunom nunde....
Nije Argentina-Srbija,nego Argentina-Srbija i Crna Gora.
@Antiprotivan u pravu si
Argentina - Srbija 6:0 Najpametnijem dosta
Portugal-BiH 6:2 Pametnom dosta.
@tambura Troprstašu Džeko je bolji fudbaler od cijele srpske reprezentacije. Dokaz je onaj debakl od Slovenije 1:0 koliko ste jaki ili poraz od Estonije 1:3 kući a mi ih pregazili 7:0 u Zenici, kad si ti plakao jer si tada za Estoniju protiv BiH navijao. Što se tiče Prosinečkog i ovog pozajmljivanja ovih igrača bolje je igrati u drugoj španskoj ligi sa Barcelonom B nego u prvoj srpskoj ligi, samo toliko.
ja sam čuo da i fabregas ide u paketu uz messija ,villu,xavia i inniestu
Možda bi trebao dovesti Džeka, da pojača klupu.
Ja bih ti preporucio Mesija....Mali kida kako je dobar igrac xD Mescini da ce da bude dobar igrac !!!
srbi DESMR,DINEGOSPO PROSINECKI TISEVRA CIKU