Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Đeko, sjedi jarane tebi je milina
Bolje sjediti i primati 30 nego trcati i primati 20
Džekin menadžer još prije mjesec dana izjavio da Džeko neće nigdje iz Man. C. I pored toga, odroni od portala poput ovog ili ona dva sportska nas slamale vijestima da će Džeko danas Romu, sutra u Fener, prekosutra u Sevillu itd itd.
a odakle bi novinari nabrali klikove ;) najveći lešinari čak veći i od političara su novinari a o ovi portlaski to nije da su lešinari to su žohari...
Hejteri ce opet krivicu prebacit na Dijamanta a odrekao se Cityjevi primanja i pristao na uslove Rome.
klixovci dali euri ili dolari
Dok je zajedno sa tom smrdskom ravom i lujkacom, nema mu napretka.
Udebljaj guzove i dobro se pripremi za stolicu.
propasce i on u sity-ju lagano
ti trebas manciniju ljubin onu stvar i nazivat mu hii sa kilometar suti i sijedi i obijaj te parice procice i to jednog dana samo pametno ulazi i ne brini ...
Ali cuj logike, dosao prije 4 godine kao najbolji strijelac Bundeslige za 28 miliona, a sada ga hoce podvaliti za istu sumu iako je nadomak tridesete i presjedio skoro cijelu sezonu. Koga oni levate, osim same sebe?! Valja im i dalje drzati igraca s klupe i povelikim primanjima na platnom spisku.
koliko se usjedio na klupi ako ikad udje nece znati potrcati nece znati koji je njegov gol... edine da je tebi bilo u interesu da igras ti bi trazio sam od sebe transfer,ako nista da si pricao sa sefom struke da te posalju na pozajmicu samo da igras ali ne i sto ces sa 29 godina imati toliku platu to ne mozes nigdje (osim mozda u emiratima).. posto si ti odlucio da ostanes u klubu pokazao si da vise volis pare i klupu nego da igras. Ja ti iskreno sve najbolje zelim sta god odlucis, ali ako mislis mjenjati klub moras to uciniti prije nego drugi krenu sa pripremama nisi ti kvalitet igrac da se mozes adaptirati za 2-3 dana... Sretno kapitenu nas..
Amra na aparatima...
Ja čitam... "Propao Edin Džeko, u Romi. TBJRB. :)
Pjanic na aparatima...
Više sreće drugi put
Džeko haj se ti vrati u Želju, treba im grijat klupu za sljedeću sezonu
dzeko na haparatima