Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da prenosili su rumunjestina, bugari ( obje nacije ciganija), ukrajina, mozda makedonija, bankrot-grcka... i poneka autonomna pokrajina.. cuj cobana 19 zemalja prenosilo.. e cobani cobani !!
Fala dragom Allahu da je tako, bolje nego pijani rusi i propali grci...
Prenosice i Zelju i Sarajevo u inostrsnstvu, ali u Saudijskoj Arabiji, Avganistanu, Pakistanu i ostalim krajnje naprednim islamskim zemljama.
Koiko god ti to smetalo RS je trajnanija nego Bosna, toga si svjesta i ti FRKLJUN-e i svi ostali lojavci :)
SAMO OVO JE DERBI...
Ja sam iz RS-a i Srbin sam, i naravno da imam veze sa njima, kad ti moj narod nazivas cobanima ja ih branim i to je to..... I Bosnjak nije nacionalnost, ili si Srbin, ili si Hrvat ili si Musliman..
Sto se ti javljas idiote, i ti si iz Bosne. Moras jednom shvatiti da nemas nista s malenom srbijom. Bosnjo si mamlaze....
Kad derbi Zeljo-Sarajevo bude prenosilo 19 zemalja, javi se, stoko.....
Sta ces drugo naci kod cobana nego motku....