Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra tekma atletiko napravio dobar presing na realove igrače nisu mogli razviti svoju igru.bilo je i nekih sumljivih situacija u šesnestercu ali real je zadnjih 10-15 minuta stisnuo i zasluženo došao do boda.
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
ne laži nema ništa od tog ,ovo su prevaranti obični.
Trebalo je biti penala ali je trebalo isto tako biti i zutih i crvenih kartona, sudija nije vise znao sta je faul a sta nije svi padali ko pijani po terenu, Atletico je uspio da uvuce Real u igru koja je njima pasala i zato su izgledali mnogo jaci i opasniji ali bod zasluzen i jednim i drugim idemo dalje.....HALA MADRID
3 cista penal se nije sudilo za Atletiko kojim slucajem da je to bilo za R.M svaki bi bio dosuđen,Atletiko je trebao da pobjedi,ali Relal kao i obicno ima naklonost arbitara..
Pobijedi* I nije 3 penala nego samo 1 :D To sto navijas za Barcu je druga stvar
Cuj nisu??ha ha ha iz avjona se vidi navijac reala nema istine ... u redu neka bude jedan penal opet bi Atletiko pobjedio ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je branio kasiljas bilo bi drugacije ovako lopez primio gol iz doboja ali nema veze i dalje smo 1..GRANDEE
Pravi madridski derbi, utakmica za uzivanje. Visok tempo, pritisak s tribina cvrsti, muski startovi na terenu, malo frke i guzve, i ogromna zelja da se savlada protivnik. Primera nikad interesantnija.
dobra tekma!! naprijed Real !! :)
Dobra utakmica, biće gusto u Primeri do 38. kola