Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA stare mi 0:3 minimalno !
Koliko igra RS protiv Čečenije? Neka crknu dušmani Bosne ale ale ale ale p.u.š.i te ga
Sram vas i stid bilo! Za Kurteša i i ono nedonošće Kaplana i druga mu Damira napravite po sto pedeset komentara, a za Zmajeve ispo stoje. Sramota!
dobra takma samo ima jos promaje treba to jos uriktati a stose tice naseg misketa to bi bilo ravno katastrofi da ga ne pozove vidjecemo koliko je pametan susic i njegov strucni stab. ja mislim da ponekad gresi o svojim odlukama nas miskeje igro kad je bilo najteze. a kao igrac on je i danas bolji nego par pojedinaca sto igra u svom klubu miske da sjedi jos pola godine bolji je od mnogi cao hvala!!!!
Ovaj slovenski golman koda brani za Bosnu:))
ja glupljeg prijenosa tekme nisam dozivio u svom zivotu,,,de smirite se sa glupostima
Pjanić-Slovenija 3:0. Umjesto Dzeke je mogao biti i stub
Pjanic je sila :), svi su super odigrali , samo onaj Dzeko karina, fnafurao se do Boga , sirovina loptu nije dotakao kako treba
monster player Pjanić
Nije Messi, nije Kaka to je naš Muamer Svraka !
Sto ga prima onaj "slovenac" na golu
Kakva pobjeda rutinska, nisu se oznojili kako treba a 0:3. Sila smo sto jest jest. Gdje su sada oni sto kazu navijat cu za Bosnu i Hercegovinu samo kad igra protiv Turske. Hajde sijecite vene sada, Bosna i Hercegovina redom gazi sve. Izdajice se rode na tlu Bosne i Hercegovine a navijaju protiv nje, neka su veceras opet razocarani. Ovo nije i nikada nece biti samo bosnjacka reprezentacija, nego reprezentacija svih gradjana Bosne i Hercegovine, i nadam se da ce odredjeni secesionistki nastrojeni slojevi u Laktasima i Sirokom Brijegu shvatiti da od njihovog secesionizma samo imaju stetu i da prihvate Bosnu i Hercegovinu kao svoju drzavu, jer ima najjace navijace i ima sjajne igrace i da mozemo svi zajedno ici na svjetska i evropska prvenstva.
Miralem uz Begovica igrac utakmice
rutinski
Trica "kod kuce"
Pravi su
Kvalifikacije 1996. Slovenija-BiH: Dvije pobjede BiH Potom Slovenija ide na dva velika takmicenja Prijateljska 2009. Slovenija-BiH: Pobjeda BiH Potom Slovenija ide na SP, BiH ispada u barazu Prijateljska 2013 Slovenija-BiH: Pobjeda BiH Slovenija ide na SP, BiH ispada u barazu?