Velika želja predsjednika Grondone
0
Preuzima li trener Barcelone Pep Guardiola Argentinu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite momka neka igra...jos je on mlad,ima dobrih 7-8 godina ispred sebe. istina,bilo bi lijepo da osvoji nesto sa argentinom ili da se dokaze u drugim ligama... o tome je li on najbolji svih vremena ili ne,pricace se kada bude na zalasku karijere...a sada,uzivajte
A sto Bosnu ne preuzme .( hahhahaha www.smjesne-slike.blogspot.com
..tacno tako eda..nema sebicnijih stvorenja od Teveza, Aguera...sa njima je fudbal vrlo kompliciran..
ja neznam sto svi spominju iniestu i xavija kad messi uzme loptu na centru ipredibla 8 igraca real madrida i da gol,a sto se tice argentine sve dok igra iguain,tevez,agero,i jos par igraca koji igraju samo za sebe MESSI nikad nece osvojiti prvenstvo ,zato sto samo dimarija i messi igraju za ekipu ostali igraju za sebe.a jedini koji bi to promjenio jeste gvardiola kod njeg nema igranja napamet i meljanja lopte igra se tecno i za ekipu.
po dzeksonu pljujemo dok argentinci messija u zvijezde ukijevaju
Samo ako je budala
bit ce upraznjeno mjesto i na klupi brazila kad ih mi poderemo 28.2.
Jos Xavi i Iniesta da uzmu Argentinsko drzavljanstvo i eto ti dominacije i na repka-planu.