Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emire buraz idi na more imas evo nakvih agenata puno :) naci ce oni tebi mijesto :)
da li će se i zaštitari pojačati?
U Herti ce igrati sigurno (mada nista nije sigurno ali eto vjerovatno), Frankfurt je losiji od Herte (po mome) a u Schalke-u ce biti tesko da igra. Sada sa 35 godina i par mjeseci pauze nakon onog belaja, nece mu biti lako da se probije. Ipak ima Schalke par dobrih aktera (Matip, Natasic, Hoewedes i par mladih).....
Schalke bi bila bolja opcija posto igraju u Evropi,ali u svakom slucaju veoma je vazno i zbog reprezentacije ,da Dpaha nastavlja karijeru u Bundesligi!Sretno Emire!
Spaha, odi u Frankfurt!