Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ovi tatini sinovi sto ce da idu treba da pripaze jer se neznaju ni hljeba najest sami, a ostala raja koja je odrasla u mahalama i na ulici tesko da ih neko moze lako zajebat i odraditi ;)
i dobro pazite u šta ga stavljate
I obavezno prije nego legnete sa prostitutkom u krevet prekontrolisati joj medjunozje dali je sve u redu, da nebi doslo do neprijatnog iznenadjenja, "cura" izvadi djoku a on veci od tvog :-)))
ne moze vala bit veci od mog, a jos kod cure, ma nema sanse
Alo Pinokio, nije tema tvoj nos vec nesto drugo a u tome sigurno nisi najveci :-)))
u brazilu policija prvo puca pa onda tek kaze stani policija
šta će mi pasoš na kauču?
...i ne zaboravite kvalitetne kurtone :)))
obavezno nosite pistolje veceg kalibra i ne pucajte u podkoljenice kao po obicaju vec u tintaru.... ako zelite preziviti u Brazilu....
AHHAHAHAHAHAHHAHAHA koji si ti kralj :D