Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neda vas Majka Bosna nikome! Uh vidi ti samo moje djece
Pobjedismo fala bogu.vise sretno i spretno nego znanjem i igrom.REALNO Moramo igrati puno bolje ako mislimo ostati gdje jesmo.RASCICA TREBA POD HITNO ODSTRANITI DA SE POJACAMO.pa on je spic a u dadne 2 gola u 11 tekmi pa ko njega drzi za KURAC ga drzo.ono sto on da pa svako bi dao,iyvedu HADJICA a on osaje u igri NIGDJE VEZE NEMA TO-ON JE KLOC PRAVI.A ako se vratimo unazad i zadnju tekmu protiv SIROKOG kada nam je trebalo za titulu on je fulao ZICER A SAMIM TIM I TITULU>VITKOVICI AJDE KUCI>A MICEMO BITI SAMPIONI JER CE DJEKO I ZUBAN ZABIJATI ONO STO ON FULA
e zenico ,nemoj ti majke ti nikome cestitat!!
svaka cast na komentarima fakat. ZIVIO ZELJO!
LIJEPO JE CUTI OVE KOMENTARE. ZELIM DA CESTITAM ZELJI NA POBJEDI I POZDRAVIM SVE U NASOJ BIH.
Kakomije drago kada ispoljavate postovanje medju vama , kadase pomazete , kadase cjenite , pa svaka cas . Morate svi da doprinesete pozitivnim koracima u buducnosti , hocu da kazem bez obzira gdjese nalazi Sarajlija , Tuzlak , Zenicanin? Travnicanin, Bihaclija, Mostaraz nemojte dase mrzite i da ispoljavate netrpeljivost jedni prema drugima , nego ispoljavajte postovanje , cjenjenje ,uvazavanje .Osanite slozni , jedistveni nemojte dase zamjerate zbog gluposti.
A ljubavi jebote SAMPIOONI
Jesu brate Travnicari gospoda i to se vidi i cuje, samo tako nastavite, a pogotovo mi je Travnik kao grad merakli. Naprotiv seljacina u Banjaluci njima nemam rijeci. Vi svi ako mislite da u Banjaluci zive Banjalucani onda grijesite u Banja Luku je nazalost doselio jedan veliki broj seljaka koji su se udomacili ko niko drugi sta ces kada nikada nisu vidjeli grad niti se posluzili pristojnosti. Najvise Banjalucana su u Dijaspori rasuti po cijelom svijetu. A ja cu imati zadovoljstvo da pozdravim sve Travnicare i Sarajlije.
Eto nek si ti pitaru gospodin a mi znamo ko vam je najmrzi ono sto vas jebu 5 godina.Sad hocete 3 boda na guzove protiv Borca a nece te ih dobiti.Igrajte gospodo pa onda slavite.Ja mislim da je najveci gospodin kod pitara Alaim pravi gospon.Zeljo cestitam na pobjedi i nek nam ova gospoda i dalje lize supak.Stvar navike.
Najdraza ekipa i ljudi poslije Sarajeva su Travnicani. Velika gospoda!!! A sto se tice najomrzenije ekipe, o tome je suvisno pricat:)0 zna se ko.
Hvala Travnik... dokazujete jos jednom da niste djaba nekada prijestolnica bili!!! Gospoda ste bili i ostali... a za ove iz BL no comment!!
Hvala Travnik, zelim i vama uspjeha ubuduce. sretno.
Cestitam prijateljima sportsku pobjedu. Sretno.