Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
City jednostavno ne može sebi priuštiti da im najblji igrač bude odsutan više od mjesec dana na afričkom Kupu nacija. Yaya Toure je jednostavno nezamjenjiv u timu. Zato titula bježi iz Cityja svake druge godine. Zbog njega prospu barem 7-8 bodova na mjesec.
JOJ WILLIANE CASTIM TE KAFOM!!!!
kakva asistencija našeg dijamanta
zato je Nasri presjedio SP pred TV-om HAHAHAHAHA :D bas zato sto je "dobar" igrac
Znam da nije mjesto za ovo ali oanj mali Maglica iz Hajduka danas opet dva gola. Momak je rodjeni bosanac,stvarno je vrijeme da neko sa njim makar razgovor obavi. Slino Sven je izreklamiran maximalno a o Maglici ni jedna jedina rijec,momak je za Slinu izmislio fudbal.
* onaj *
nema ko da ga pogura, kad nam ga drugi uzmu kao i ostale talente onda cemo kmecati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ovo nema komentara, hajmo narode !