Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' igro'o bony ? HAHAHAHAAHAH
Nije, bere pamuk...
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxax sram neka ga bude,ostaviti ekipu na cjedilu tek tako !
5 utakmica_5 pobjeda_0 primljenih golova, zatim 3 utakmice_3 poraza_9 primljenih golova, ko visoko leti nisko pada. Jeba ih stara dama u glavu.
ko kakva nevina, kad se probije samo trpaj: ))
htjedoh napisati kad su izgubili od juventusa al' nikad nije kasno... sad će siti da se vrati tamo gdje i pripada.... u Championship...
Ma Dzeko kriv. Kod 0:0 dva zicera fuli a kod 2:1 kad se lomila utakmica fuli penal. Poslje se nije vidio na terenu. Kakav kloc Boze dragi
Znao sam. Ili barem sam imao jak osjecaj da ce Totenham dobiti ovo. I vjerujte mi da sam i West Ham i ovu predvidio. Da sam u Evropi rado bi se ja kladio, ono 10ka svake sedmice na po 1. tekmu i 1. za kup sampiona, ali gdje zivim em nije legal em nema ni pravih 'ulicnih investitora'. Bilic je njih naceo. A Totenham od kako je doaso onaj Koreanac Son drugi, nov tim skroz, i on im je i futbalski a i psiholoski dao i samopouzdanje i dinamicnost u napadu. I jos Erikson se vratio i igra dobro, i dodas Kane i Lamela i super, brza, visoka, tehnicki dobra, i mlada i dinamicna napadacka 4vorka. I onaj gol Lamele ala Zlatan kad je za Inter igro samo sto je Zlatan petom posto je Zlatan yebiga. Imali su malo srece posto je onaj 1. gol za 1-1 bio 2 metra u ofsajd, al i Debruyne je isto bio ofsajd za 1. gol, a i Kane malo kod slobodnog. Dobar Totenham sad s ta 4 amigosa u napadu, i imaju isto mladu Englesku sredinu terena, solidni Dyer i Alli uglavnom bice dobra napeta EPL ove godine sve skupa.
ja mislim da je Dzeko donosio srecu citiju, bio je neke sretne nafake :)
da bog da svaku izgubili kad vam Dzeko ne treba klosari
Dokaz da nije sve u parama :D
jest mi ih zao hahahahaha
Gdje nam nesta Senadin, taman me krenulo?