Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to sto manchester zabija golove ponekad u zadnjim minutama igre je stvar velicine...radi se o pritisku svih 90+ minuta dok protivnik ne pukne.. fino uzmite i pogledajte utakmicu uniteda protiv 70% timova i vidjecete da je lopta non-stop na protivnickoj strani terena... aj vozdra. GLORY GLORY
dok vi mrzite, mi osvajamo trofeje, hiihihihihihihihih, i da, svaku dobijemo su- pa-cki ali ipak dobijemo hiihihihihihih, pusa ;)
manchester igra po principu - svi u napad jedan je hase
karinaski klub
masala jest u runija kosa narasla
Ajde sta se vi pametni javljate , jel bitno kad je gol pao , pamti se pobjeda, tri boda su tu , bolje pobjedit sugavo kao sto vi kazete , nego odigrati nerijeseno kao Celzi - Arsenal - Liverpool itd .... a da ste gledali tekmu sto niste , vidjeli bi da nismo dobili sugavo , bili smo bar 10 puta bolja ekipa , samo je probelm sto je De Gea glup gol primio , i onda smo se morali poslije vadit , i nemojte pricat da je gol pao u 90 , pao je u 81 minuti pametnjakovici xD
VOLIM Man United iz sveg srca! red flag flying high ...
....@ tvoj selektor je uspio otjerati Begovica, jednog od najboljih golmana na svijetu. Da sam Pape ja bi se zapitao jesam li normalan.
samo je jedan manchester, a to je united ;) uniteeeeeeeeeeeeeed uniiiiiiteeeeeeeeeeeeeeed
Cestitke na ciganskoj pobjedi na kakve smo navikli od ove ekipe!!
mrze manchester united
glory glory man.utd. crknite dusmani :)
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mrzim Manchester United iz sveg srca
Ja sam S. Kaplan i NAPOMENA: Ovaj članak nije moguće komentarisati.