Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanovicev potez je stvarno genijalan
Ciljamo kvotu 2,10 – 2,50 (sistem dupliranja) i to činimo prilično uspješno. Od zadnjih 20-ak listića, 3 su samo bila promašena (dakle prosječno pogađamo 80-85% listića spomenute već kvote). Naš tim ima nekoliko stručnjaka te smo bazirani za više sportova: nogomet, tenis i američki sportovi (NBA, NHL i MLB). Odmah na početku napominjemo da ne nudimo nikakve dojave, npr. kvota 30, 50, 100, itd. već detaljne analize izabranih tipova koji zajedno daju koeficijent za poduplavanje uloga. Istina, kako je ovo sistem dupliranja (NE dojava) proces traje PUNO duže, ali je i sigurniji te dugoročno isplativiji. Za sve informacije kontaktirajte nas na mail od googlea s username: francescotipser1x2 gdje ćemo vam i detaljnije objasniti. Također upišite i francescotipser1x2 u google pa će vam izbaciti naš blog odmah pri vrhu.
Komentator na Sky Sports :"Ako je izgubiti 2 utakmice u čitavoj sezoni Premier Lige dosadno, onda se malo trenera i klubova može pohvaliti time da su dosadni" ! Hvala ;)
smijesno kako se prosjecan chelsea prosetao ove godine ligom...kako se engleska liga srozala unazad par godina
brate navijam za bayern,objektivan sam
Otvoreno pismo navijača Arsenala navijačima Chelseaja: "Dragi fanovi Chelseaja, čestitke na osvajanju vaše 5. premierligaške titule, ali za vašu informaciju Aston Villa je osvojila svoju 5. titulu 1900. godine (prije 115 godina), Sunderland je to učinio 1913. godine (prije 102 godine), Arsenal 1938. godine (prije 77 godina), Everton 1939. godine (prije 76 godina), Liverpool 1947. godine (prije 68 godina), a Manchester United 1957. godine (prije 58 godina). Osvajanje pet premierligaških trofeja nije dostignuće nikad prije viđeno, tako da vas molimo da se smirite sa pričama o tituli."
Ja i?
@Warsame Najjaci ste mi vi fanovi Arsenala. Chelsea vam je bolna tacka. http://lbnewsng.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/04/Ladbrokes-Arsenal2.png
PRIKAŽI ODGOVORE (6)