Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahhahaaaaaahahahahahahahaahhahahahahha pa ovo bi i Fazlija pogodio
Ibisevic pod suspenzijom, kloc promasuje prazne golove, ubleha Susic tvrdi kako nam ne treba treci napadac, dakle crno nam se pise u Brazilu, nazalost
ibisevic je dobar vratite ce se brzo na utakmice, al dzeko je stvarno los
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dje ste misevi? Hajmo, hajmo, pljuvati najboljeg igraca sto ga je Bosna ikada imala i ima ! Promasio, pa sta, desava se i najvecim masinerijama za davanje golova ! Evo nekih primjera! Evo vam jos primjera: C. Ronaldo http://www.youtube.com/watch?v=Scq4vm4Ej6o Van Persi http://www.youtube.com/watch?v=McQkiOoJlbQ Tores http://www.youtube.com/watch?v=__MYtxwS1t8 ... Edine, glavu gore, i vec sljedecu utakmicu zacepi usta svim se*onjama !
Moze ga pljuvat ko nije nikad sutnuo loptu u svom zivotu.
Jarane, mogu mu ga samo podudlat!
Kloc do neba.
kloc ko kloc.
Ovo bi Vrsajevic ko od sale - fulio ...
promašaj Manekena*
Đeko panj
hoce frajer petom :)
Fulio dijamant pa sta, desava se, po njegovoj reakciji se vidi da i njemu nije jednostavno, sta napadate koji k...., naprijed Dzeko, za mene si uvijek majstor.
Za sve je stativa kriva.
DZEKO CARE AKO OVO GLEDAS JEBO TI OVE STO KOMENTARISU: Kritike si imao samo onda kad se nisi trudio kao protiv Argentine i slicno a sad kad si poceo opet da trcis da se trudis slobodno fulaj jer doce sve na svoje ali bar se vidi trud i zelja kod tebe sad samo naprijed!!! a vi sto ga pljujete nabijem vas pa lik je konacno poceo da trci i trudi se maximum ali to smo mi Bosnje....a Safete Sajo imam i za tebe nesto da odstupis s tog mjesta trenera jer ces nas zaviti u crno sa svojim pojacanjima svaki dan sve vise iznenadjujes mada sam te cijeno nekad!
sigurno cita :)
ma znam da ne cita ali eto ako mu se omakne ono bas ko sasvim slucajno eto zavirit cojek hoce na klix da vidi sta se prica o njemu.....a interesuje njih vise sta se prica o njima nego nama, sve su to razmazene zvijezde eno Rooney nije htio igrat hoce vece pare, pa ne tako davno Ronaldo...
svi koji negativno komentarisu džeku tako bi mu ga slasno poglambali i volio bi da naplacuje slikanje balijama 10 eura i da stavite na profil ono ovo sam ja džeko sila kao čovjek i da mu alah da puno zdravlja i nista vise ostalo ima,a balije gledajte četnike što pljuju po vama i divite im se i naravno slusajte cecu
joj balija bolji je kolarov ma četnici su zakon,ovaj džeko je toliko pomogao nasoj djeci al nevalja balija je
dogodi se svakome. veliki je igrač naš džeko. igrati u engleskoj ligi i to u jednom mančester sitiju je vrh. da manje laprda negativno o drugima preko tvitera i faceboka i da ignorira ove naše političare bilo bi mu puno bolje. sve najbolje džeko.
KOK- Kloc Ostaje Kloc xD
Bez njega i njegovih 10 golova mi ne bismo igrali na SP! Podrska za Dzeku,desava se i najboljima! :)
Evo šta rade gnjide: posmatraju divove iz svoje gnjidske mini perspektive i čekaju da se koji na tren spotakne pa da mu se smiju i da mu kažu: Hej, nisi sada viši od nas! Ali, div ustane i otrese prašinu i opet je u svojim visinama, dok gnjida ostane gnjida, sitna i nebitna, za nju niko osim Boga ne zna!