Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi Messi Messi!!!
Mes Que Un Club 🔴🔵
jedva
VAlenisija je sama sebe pobijedila u ovoj utakmici, kod 2-2 imaju nekoliko prilika da kontrama "zavrse posao" i da pobijede ali onda do izrazaja dolazi malodusnost, kukavicluk(strah od pobjede), sporost, nesigurnost te zadovoljenje sa nerijesenim rezultatom, pa sam znao da ce im se to osvetiti na kraju.Onaj PAreho meni ne bi igrao u Vrbanjusi , kako je spor i nesiguran fudbaler, ne zna loptu primiti.
Penalona i Lesi ...
@dzenan_86 dzenane nabijem ti mamicu!
ajd ne dipr.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je samo deri :)
Pored neprijateljske atmosfere i zvižduka igračima Barse svih 90 minuta što je u najmanju ruku nekulturno i nesportski, najveći klub na svijetu je pokazao da je najveći. Visca Barca, idemo po trostruku krunu!!!!
@charlie67 😂😂👍👍😂😂😂👉👌👉👌👉👌 ahahaaaaaahaaaaaaa dobra ti ta jarane baci jos koju pa da idem spavat
Po cemu su najveci klub na svijetu, po kojim parametrima fudbalske igre, trofejima, tradicijom, po cemu?U narednih 100 godina nece stici Real po brioju titula u domacem prvenstvu i po broju titula prvaka Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Penalona Lagano :)
Pa nije valjda da navijaš za smrdljivi Real u kojem igra strašni Penaldo???? Sramota!!!!
@charlie67 Strasno si glup , ako neko ne voli BArselonu je li to odmah znaci da mora navijati za Real?Je li se u Spaniji takmice samo ta dva kluba, ili si navikao da "Bosnje" inace navijaju iskljucivo za one najbolje, bez ikakvog ideoloskog pristupa navijackim strastima
dobra utakmica mada je po mom misljenju nerjeseno bilo najrealnije
haters gonna hate ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ █░░░░░░░░▀█▄▀▄▀██████░▀█▄▀▄▀██████ ░░░░ ░░░░░░░▀█▄█▄███▀░░░ ▀█▄█▄███