Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da se sve vrti oko sporta a ne oko para...
sta ce biti ako spanski klubovi pocnu dobijati vise love,jasno je da ce se dici kvalitet same lige ali isto tako treba zapamtiti da upravo real i barca tu ligu drze citavo vrijeme na svojim ledima i da trebaju dobiti i najveci dio sredstava.Ako se ovo ispostuje ode engleska liga u zaborav i ona grubacka igra dugih pasova.Jaki su samo unutar svoje lige i to je sve ima tu i atletico zabb sam i njeg ali vise lici na engleski klub.
Izuzmi Real Madrid i Barcelonu i ono sto je ostalo nije ni "P" od "Primera". Cak nize od osrednje evropske lige, tipa svicarske ili austrijske lige.
Previse je para u igri da bi se liga prekinula! SUPLJA PRICA!
Koja taktika da se igrači Reala odmore za Ligu prvaka. Juve je bio u prednosti jer je već prvak u Italiji i sad bi za vikend izveo treću ekipu a Real i Barca se krve za titulu.
Koja taktika da papci istrče na teren. Real igra utakmicu 9. maja sa Valensiom, a revanš sa Juventusom 13.maja. a prekid bi trebao nastupiti nakon 16.maja. Komentar ti glup kao i to "balak"
a a a Valenciom :)
I jes dosadna ko proljev
Suti evo serem vec dva dana. Nemoj sa proljevom uporedjivat.
istina da imaju pet odlicnih klubiva, ali jebes ti ligu u kojoj su prvoligasi u ogromnim finansijskim gubicima, stabilnije klubove imaju njemacka i englaske druga liga nego spanska prva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma neka sve ukinu ali samo neka ostale PL BIH
Ebeš fudbal, bitne su pare...