Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije "Gradiska", nego Bosanska Gradiska.
Eto šta se desi kad mladim momcima željnih znanja neće da produže člansku karticu u gradskoj biblioteci.
Bosanska Gradiška ili Gradiška
PONOSAN SAM NA NASU OMLADINU,,,BITNO JE DA SE STVARI OKRECU OKO DODIKA I NJEGOVI JAJODRZACA,A PROBLEM OMLADINE NIKAKO NESMIJE DOCI NA BILO KOJU INSTITUCIJU DA SE O NJEMU RASPRAVLJA,,IMAJU DODANICI PRECI STVARI KOJI DA SE BAVE BAKIROM I OSTALIM,,DAJ MU POSAO DA RADI PA NECE IMATI KAD DA RAZMISLJA DA ODE NA UTAKMICU DA DIVLJA,,NEMAJU NAVIKE,ODGOJA NI POSTOVANJA,,,,,
Jebeee majkuu jebe oca ko ne navija zaaa borcaaa
Đikanijada
majku im besposlenu..
fini tito,i njegova policija,ovo bi za sekund pod ljubilo,sam bi se zapalio s onom bakljom
ocigledno nisi ziv bio u toj titinoj prciji
hahahahaha, ova Gradiška baš neki sportski grad???? hahahaha
Đe ćeš na miliciju bez imuniteta.
Horda na hordu
Seljakluk,primitivzam!!!
Al ovog policajca nesto ga trza onaj narkoman klosarski umjesto da ga sastavi pendrekom preko usta on se povlaci cccc
Fudbalske tribine su uvijek bile mjesto gdje se frustracije istresaju i gdje se divlja i senluci.Tako da to vse nista nije novo a ni zanimljivo.Ako hoceteovo zaustaviti zatvorite tribine jer tamo vise niko pametan neide a pogotovo vodi djecu.Ili napravite kaveze od tribina pa neka divljaju koliko hoce.
Čudo niste napisali pobili
"Pobiti se" je na KRAISKOM jeziku.Tako da tu nema nista lose niti pogresno.Otidji u Bihac,Sanu i Banja Luku pa ces cuti izraz "pobiti se".