Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se mi imamo koji k**** sa njima dogovarati !? ni 95 nisu bili u savezu pa je reprezentacija igrala! ako hoce nek igraju, ako nece nek izmisle neki svoj Sumski kup ili tako nesto al nek ne smetaju!
majku vam čet_.ničku
Nije mi jasno šta tu ima da se pitaju kantonalni i entitetski savezi.Samom odlukom o suspenziji BH fudbalskog saveza i oni su suspendovani .Nego pošteni moj IVICA predloži FIFA I UEFA da se szove skupština predstavnika klubova premijer i prve lige .Glasanje mora biti javno pa ko je protiv nije više član nikakvoga saveza i neka igra na seoskim dernecima i na borbama bikova .
Ti ode, a grob i orasi ostadose :) makar i nemali reprezentacije, imamo nesto sto ti nikad vise nečeš imati - svoju zemlju:)
He...he...he...! Samo se vi serite u sve sto je Srpsko ! Zato i nece Srbi da budu vasi suigraci u istim timovima.Hoce samo da se bore protiv vas ,a zajedno nema sanse.Ista je stvar i sa Hrvatima. Pa ne znam ni ko bi svama ulazio u istu svlacionicu-pederi Bosnjacki !
iu šajkaču
i u opanke
p.o.s.e.r.e.m ti se u gusle
Pametnjakoviću? Umjesto što sastavljaš pjesmice i misliš da se ovim činom šteti samo Bošnjacima upitaj fudbalere, od seniorskoga nivoa do katetskog iz FK/NK: Borca, Širokog , Zrinjskog, Leotara, Slavije... šta misle o ovome i šta misle ti momci , bos. Srbi i bos. Hrvati, na 100% mogućnost da ostanu bez egzistencije i mogućnosti da igraju ili da se negdje prodaju van BiH, a upitaj i onu armiju ljudi u ovim i desetinama drugih Srpskih i Hrvatskih klubova u BiH šta misle je li O.K. ostati bez egzistencije, jer se mogu takmičiti samo na nivou, općina/opština i tako klubovi ostaju bez prihoda sopstvenih i onih koje daje UEFA???
ma mi smo kolektivno stoka... nije fudbal za nas....
Ne znam sta ste ocekivali. A zar ovaj Komitet za normalizaciju ili kako se vec zove ne treba da ignorise ovakve destruktivce ... ma ko ih *.eb.e ....
Svaki Bosnjo lupa li lupa, politika mu naivna i glupa, za njeg\' su Srbi chete genocidne, a Hrvati ustase stidne, a kad\' se ide na svjetsku utakmicu, onda ih zovu u zajednicku jedinicu, zele se pokazat multietnici fini, a u biti su okoreli talibo-mudzehadini.
nek predloze da im uefa i fifa oduzmu dozvole za bilo kakvo bavljenje fudbalom i to je to:)
zar ovo nekog cudi ?
@Patrikce Sa tvoje perspektive sve i jeste preko Drine, Hrvatska i Turska. Svi pogani zajedno. Samo ti ostani gdie jesi, nista ti se nece dogoditi, no priedjes li, jao ti ga se.
m.a.t.e.r vam j.e.b.e.m četničku?!
Samo ne popuštaj, ako \"him je do hloptanja\" nek se \"hloptaju\" bez nas, ako mogu!