Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato i jeste Kraljevski klub :D
Za pet godina na nuli! Ulozi velik novac da bi ti se vratio! i pored cinjenice da su zaradili mali novac od prodaje igrača i da su uvijek u minusu u odnosu kupovina i prodaja igrača! Izgleda da zaradu donosi marketing oko igrača, prodaja suvenira, dresova a da je nogomet sporedna stvar u poslovanju Reala! SIgurno pola novca od ovih 600 miliona donosi ono sto nije vezano za fudbalski teren. Svaka cast za poslovanje i vodjenje kluba gosp. Perez
Ovo se odnosi na 13/14..a tu su vec na pocetku bili u minusu 52 mil eura od transfera (doveli Balea, Isca, Illara... - otisli Higuain, Oezil...). Zatim plate i bonusi igracima (osvojili LP), porez na plate itd. Ali zato dobiju puno od TV prava za ligu (oko 100 mil eura), kao pobjednik LP su dobili 30-tak mil eura, fly emirates daje 30 mil eura godisnje, od ulaznica nek' uzmu 50 mil eura...vec 200-tinjak miliona. Plus dje su dresovi i ostale zezancije. Puno trose, ali i puno zaradjuju. :D
ipak je to kraljevski klub :)
Ako kupe Avdiju i Tina u paketu,povjerioci ce im otpisati dugove!
Odakle onda dug 327 miliona € ?? Sve klubove koji imaju i 1 cent duga treba diskvalifikovati i iz prvih liga i iz evropskih takmicenja, taman da Nothingam Forrest igra CL al sve duznike sankcionisati
Kako ga se nije sramota hvaliti kad imaju dug od skoro 600 mil eur. Igraju na ružnom i propalom Bernabeu i kupuju igrače koji prodaju dresove.
Ruzni i proapli Bernabeu? Ojjj 600 miliona jest jest, samo vi mislite da je tako. Dug od 600 mil je bio na kraju 2006. sa krajem prvih Galacticosa, a od tad, a posebno od 2009. Real biljezi najvece prihode i profite od svih klubova i laganice vracaju taj dug!
Da je vama samo SDA kadar na mjesec da istope te milione :)
Kako su se svi nasmijali kada je Perez bubnuo ovu glupost o dugu Reala na pres konferenciji. Dug Reala se ove godine popeo na preko 600 mil eura i iz godine u godine raste. Na pitanje o stvarnom dugu Reala Perez uopste nije htio da odgovara. Ovo je mazanje ociju debilima.
@bos.patriot ...jbg, zna čojk, on je u tim vodama
kod nas uvijek oni koji nemaju veze sa nekim stvarima uvijek znaju najbolje. U ovom slucaju ne mislim na ekonomiju nego kod nas su ljudi upuceniji u Realove papire od onih koji ih posjeduju. Marketinski najiskoristeniji klub pravi milionske gubitke godisnje, pa sta je sa ostalima onda. Pretpostavljam Barca je u plusu ove godine 100 mil i njima duguju ostali jos 200-300 mil!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko li su tek zavrnuli
slabo je ovo kad se pogleda kakvo poslovanje ima celik na celu sa svojom upravom xd
uspjeh u prodaji dresova, neuspjeh u akumuliranim dugovanjima