Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed je super izbor! Jos uvijek se sjecam one sezone kada je sa ispod prosjecnom ekipom skoro izbacio Cluja iz Evrope u barazu za Grupnu Fazu Uefa Kupa 09/10 a iza sebe ostavili Helsingborg i Trnavu. To je jedna od najboljih sezona Sarajeva bila u Evropi. Mehmed je uvijek bio dobar trener i iskreno vjerujem da ce napraviti veliku stvar sa Sarajevom.
Mehmede sretno i da dovedeš u red ove manekene !
Meni licno veoma drag trener,nzalost velik zalogaj je ispred njega...Sretno Chala
Sretno Šefe i ne štedi šamare, valja stoku dovesti u red. Mada će taj dio 'posla' vjerovatno Švrakić preuzeti na sebe. ;)
Idemooo Mehmede pa makar kranponom u kost jer drukčije i ne možemo kad smo očajni sa igračkim kadrom
ako ste do sada bacali pare na raznorasne "trenere" onda je Cala dobar izbor bar nije skup ali i on nikog nije trenirao par godina sve u svemu daj boze da ode na hajr!
Sretno Čala ! Nauči one manekenke borbi.
Sretno, konacno neko ko potice iz kluba i ko ce dat maksimum za klub. Nadam se da ce se i klub prema njemu odnositi isto i dat mu maksimalnu podrsku, inace nema buducnost.
FKSA NITI IMA IGRACA NI TRNERA , KAKAV JANJOS I TRENERSKI POSAO COVJEK NIJE IZASAO IZ BH
za kolko ce njega potrosit , moram priznat sa parama koje su imali , sa ekipom koju su imali , sa privlacnim usponom kluba koji je mogao dovest interesantne i igrace i trenere , majstorski je sjebat to sve za sezonu. Talentovani su.
Ko li je na kraju zbakrio pjevaljku?
Svaka čast Čala tebi, ali bojim se da ce te portrošiti uhljupi iz uprave.
najveci klub hahahhahahaha. po cemu?
@dmachiavelli ja još kontam
@dmachiavelli Slabo kontas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Udri ih Mehmede :)...sretno i sve najbolje!
Čala sretno nadam se da si sa majmunima sklopio ugovor koji ćete zaštititi
nikako da shvatim ove naše klubove koji rotiraju iste trenere iz godine u godinu.. ako nije valjao prvi put neće ni drugi... ...
@b1ackfie1der Trener se dogovara sa upravom oko igraca i on je taj koji trazi od uprave da se dovedu al dzabe kad je sve isto opet ce dovesti debile od igraca a i ja stvarno ne znam kako mogu dovoditi trenere koji po 15 puta budu hhaha
@TomSawyer sve je to super da to tako kod nas funkcionise, mozda za jednog ili dva igraca