Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti brod na plažu..???? Brod valjda treba da plovi a ne da bude nasukan...odjebi Sepp u svakom slučaju!
NIKO NIJE UNISTIO FUDBAL POGOTOVO U EVROPI KAO STO JE TO UCINIO MISEL PLATINI A SVE NA STETU MALIH DRZAVA I NJIHOVIH KLUBOVA!
Ne mlati ko maksim po diviziji Platini ti je dao takvu sansu tako da nijedan BIH klub nikad nije uspio da se plasira u regularno takmicenje nekog evropskog takmicenja ista je stvar sa Madjarskom,Bugarskom,Albanijom,Poljskom,Slovackom ,a I ovi mali sto ponekada uspiju da se prosvercuju uz dozu srece imaju samo epizodnu ulogu I nista vise......ali zato klubovi iz velike petorke imaju povlastene polozaje I ubiru svu zaradu I nagrade iz evropskih takmicenja...dok za male ostaju samo mizerne mrvice eto to ti je jebeni Platini!
Kakvi koeficijenti I pizde materine to su samo izmislili da sjebu male drzave I klubove daj svima zrijeb pa nek se svako sastaje sa svakim pa nek zarade I mali ponesto Jedna stvar je kad Sarajevo ugosti jednu Zetu I zaradi od tog meca 5 kila graha uz poraz a druga je kada ugosti jednu Barcelonu ili Bayern i bez obzira na ishod zarade bi bile od ovih zadnjih multimilionske ... JEDNA ZEMLJA JEDAN PREDSTAVNIK U KUPU SAMPIONA A NE IZ JEDNE ZEMLJE PO PET PREDSTAVNIKA U SAMPIONSKOJ LIGI A IZ POLA OSTALIH EVROPSKIH ZEMALJA NITI JEDAN KLUB...Milionske nagrade dobijaju samo veliki I tako iz godine u godinu dok mali jedva prezivljavaju eto to je USRANI PLATINI...o reprezentativnom fudbalu ne bih ovom prilikom jer su tu koliko toliko stvari OK a sve zbog toga da bi nacijama zamazali oci zbog malverzacija u klupskom fudbalu mada I tu prave raznorazne pizdarije sa sudjenjem na ustrb slabijih repki!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala Americi sto opet popravljaju Evropska sranja.
A zamislite tek kakva je ta, kako je zovu korupcija, u našim nogometnim strukturama?
e neka te vala Sepp!
???????
Nije bio ofsajd protiv Nigerije !!
pazi "FBI upao u sjediste FIFE u Cirihu" ??? Pun mi je K.. ove Amerike vise, sta ce oni u Cirihu i sta njih zanima FIFA i sve ostalo u sta nos guraju, govna kapitalisticka!
Nekako mi sve ovo sumnjivo pred SP u Rusiji :),bas FBI :)
Ovo je pravi kriminalac...A sitna buranija guli 40 godina u Zenici. ..
Samo jos da se otkrije koliko je mita dao Florentino Perez da Blater brutalno otme vec osvojenu zlatnu loptu Riberija i da je Ronaldu u onoj najvecoj prevari od kad se dodjeljuje ta nagrada. Jest da je on zvanicni clan Reala i njihov pocasni predsjednik al su vjerovatno morali podmititi ostale podanike da sute i budu saveznici u prevari.
e ta tvoja je cisto sranje hah....
Dosta vala i tebe.
lako je njega skinut aj nek Elvedina Begića skinu kad su tako opasni
Vjesti iz svijeta mora da telegramom stizu u redakciju klixa :)
Isti jedan Nazif iz Gracanice.
rece FBI "ćorka ili ostavka"...
Dohakali mu kauboji, veze sa loptom nemaju, al kad šamaraju nema zezanja. Sad mu treba oduzeti sve što je pokrao...
Kud bas sad taman sam usao u fazon koje se lige namjestaju
hahahaha, bravo