Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu se i posvadjali.Sto mozete srat vi sa klixa.
Mene baš zanima kako to klix planira da pomiri 2 čovjeka koji se nisu ni posvađali..
Zabranice im da komentarisu na Klixu.
...skini im od plate i ukini topli obrok i regres.
Prije bih rekao da se radi o gotovo akademskoj konverzaciji nego o komunikaciji kakva je na terenu nuzna. Bas zbog ovakvih mlakih dijaloga Real i izgleda jadno.
Nek dodju malo ti citaci usana na neki termin kad se raja skupi da igra lopte pa nek uprati konverzacije kad krene svadja. Svak svakom jbe mater i ostatak familije svi su debili konji i kreteni a opet se na kraju ode na kafu i niko nije posvadjan i ne treba im Zidan da ih miri.
Ja glupog naslova, kontam neko nekom mater *ebo...
Mislim da je ovo dobar razlog da Spanija i Portugal prekinu diplomatske odnose i krenu u rat.
Prodati lipicanera a ostaviti tegljača ako hoce da ima radnike i pobjednike.
jel ovo pise da ronaldo ide poda-se?
Nema kolcima se tukli
Opali ih glavom Zenadine!
Sta kaze Ronaldo, u se’, na se’ i podase’
Vrijeme je ionako da idu iz Reala, trebaju uzeti pare za Ronalda dok je još na cijeni.
Jos da ode ronaldo i poceo bih navijati za real.ako ne ode pedercic dovesti ibru i reci mu ti si glavni igrac ali sredi situaciju.za jedno popodne bi svi bili ko curice
jedino ako ti bas tako mislis
jednog prodati i rjesena stvar
Daj ba ljudi kakav Zidan , pa kakvo iskustvo on ima u vodjenju vrhunskih klubova .On je bio vrhunski igrac , i mnogo sam ga volio gledati ,ali nije on za trenera . Ne mogu da vjerujem da je on preuzeo ,ovo je vrlo neozbiljno od jednog kluba kao sto je Real .
Ti ne znas nista o fudbalu ,cim tako pricas . Zidan je moj najomiljeniji igrac , al nema on iskustva ,u obzir dolaze samo iskusni vukovi .Ne mora da znaci ako je bio dobar igrac ,da ce biti i trener . To se hiljadu puta potvrdilo . On cak ne moze biti ni prelazno rjesenje a kamo li da se nesto ocekuje od njega ,mozda u nekom drugom klubu . Kad im nije valjao jedan Murinjo ili Anceloti kako ce im valjati Zidan . On ce biti nesto kao Uscuplic u Sarajevu . Ja bih volio da postane veliki trener ,al
@sarajlija76 ne lupetaj ba kakvo je guardiola iskustvo imo pa uze barsu i osvoji sve sto se moglo osvojiti?
Dovedi Ibru i on ce "stavit' red"... :)