Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italija uzima evropsko!
Italija igra zaista divan fudbal i oduvijek su mi najdrazi, pogotovo mi je drago kad otvoreno igraju kao protiv Elngleske, pokazuju sva svoja umijeca i ljepotu igre, makar i bez golova. Zasluzuju ovo prvenstvo !
@relano Francuska da nije imala Zidana nebi nikad ništa osovjila,realno Barcelona bez Mesija nebi bila Barcelona zato mojne tisra.
HRVAT, ti si cetverostruki prvak svijeta u strikanju, cestitam!
E ako Azzuri budu igrali kao protiv Engleske može biti svašta. Problem je da li mogu igrati dvije utakmice u nizu na tom nivou. Realno igrači su i fizički i mentalno ispražnjeni. Ko je polagao ispite na faksu to je kao kad položiš matematiku na ETF, obuzme te zadovoljstvo i sve ti je ravno do mora. Talijanski selektor mora nabrijati svakog igrača pojedinačno i da svakom klikne u glavi da mogu i da hoće i tad je sve moguće. Bez obzira o kakvim se profesionalcima radilo oni su ipak ljudi. Najveći dokaz je iskrena radost na kraju drame. Neko je spomenu da je prava snaga Italiana u trenerima, ja se slažem s tim ali bih dodao da je snaga u sistemu. Pogledajte koliko omladinskih liga i turnira ima u Italiji pa će vam biti jasno zašto su Italijani toliko tehnički nadmoćni recimo nad Englezima, a kad dodaš volju i treninge od 6 godine života to je formula za uspjeh
Pogodi pobjednika i osvoji vrijedne nagrade (LCD Sony Bravia, fotoaparate Sony Cybershot i dr.) http://euro.topshop.ba?parent_id=23876
j.e.b.e.m. vam m.a.t.e.r. žabarsku, stalno nešto unaprijed plačete..... namjestit će se rezultat, sudije im nisu skloni, drugi su odmorni..... moja žena je više poludila od tih plači-p.i.č.k.i. kaže, što ovi stalno unaprijed kukaju, a razumije se u nogomet ko ja u štrikanje.
Ko je covjek po imenu bolo? To je prije svega jedna ljudska neman,a ne covjek,koja osjeca bol u predijelu pakasa.Ta bol,je nastala guranjem muskog spolovila u anus navedene ljudske nemani,od strane jedne ili vise osoba talijanske nacionalnosti.
E vidis kume, to je vec realnije. Jaki su i jedni i drugi, al sto kazes lopta je okrugla i sve je moguce. A nasi da hoce uci u grupu, to bi mi bilo ko da smo svjetsko osvojili xD Lijepo pozdrav... :) FORZA ITALIA :D
E brate, nisam ja nazvao onu grupu grupom smrti, vec cijela Europa, ta nece se grupom smrti zvati npr. grupa A ;-) A niko nije znao da ce Holandjani onako glupo ispasti, licno sam ih stavljao na trece mjesto na euru, ali, sami su krivi sto su ispali... Kazem, Italija je izuzetno jaka, ali mislim da ce se svabe moci nositi sa njima, jer su najjaci na ovom euru ubjedljivo. Samo, mana i italijanima, i njemacima je to sto promase dosta dobrih prilika, pa ce mozda biti i penali, ali bolji ce pobijediti. Njemacka je veliki favorit ali lopta je okrugla. Ali, pametnije je nama jarane da se mi bavimo svojom repkom, da nam je samo uci u grupu, a da ne govorimo da je prodjemo xD Pozz svima. NJEMACKA WILL WIN
Daleko od toga da se svadjam, al ako se ono mogla nazvati grupa smrti, onda sam ja usisivac. Holandija se obrukala maximalno, Danska nista posebno, Portugal prosjek. Realno, od Njemacke se ocekivalo da dobije sve tri jer je u toj grupi jedino Njemacka bila smrt ostalima. Posteno govoreci, igraju fantasticno malo je reci, al Italija ih moze dobiti, kad gledamo realno, ne s navijacke strane. Uvijek sam uz Talijane, utakmica ce biti haos dobra i sve se moze ocekivati. Nikad ne potcjenjuj protivnika.
Pa ljudi moji ne igraju svabe protiv Vrbanjuse.Nemojte zaboraviti da Tale uvijek na isti nacin osvajaju prvenstva i tako ce biti i ovaj put vidjet cete.Oni znaju sve o fudbalu i eksperti su za ovakva takmicenja.Vjecni sibicari koji gledaju da ga utrpaju i onda bolnica na terenu mamma miaaa picoli bambini a ja ih nesto volim jer su posebni i imaju dusu u toj svojoj teatralnosti.Svi drugi igraju ko masine i to ih ne cini posebnima kao talijane, zato FORZA ITALIA!
Njemacka uzima, pa vi pricajte, Italija ima iskustvo ali nema mladost kao Njemci. Bice teska utakmica, ali na kraju Svabe prolaze, budite uvjereni. Ako ne prodju, ja cu pojesti usisivac. Ubjedljivo igraju najjaci i najljepsi nogomet, ali i Italija bi mogla biti 2. ili 3. mjesto. Uostalom, Njemacka je bila u grupi smrti sa Holandijaom, Danskom i Portugalom i osvojila svih 9 bodova, pa je razvalila Grcku, a Italija igra nerijeseno sa Hrvatskom i Spanijom. Nece dzabe Njemci postati prvaci, a vi dislajkujte koliko hocete. Svi zanmo da je ovo istina ,-)
Imamo svi svoje misljenje hvala Bogu. Zivi bili pa vidjeli.
koji je sastav njemacke tad bio a koji sad? tako da...pls Njemacka osvaja
njemci se potajno plase talijana iako ih svi predstavljaju kao favorite azzurri su njima najgora nocna mora
Italija je jednim dijelom hendikepirana jer ima par igraca koji su povrijeđeni a koji su prvotimci (De Rossi i Chielini) a opet, imaju dva dana manje odmora u odnosu na Njemce, sto je puno u odnosu na veličinu pritiska utakmice. Nadam se da će Italija pobjediti! Nadam se da će sada imati još veću glad za pobjedama i još mirniju igru u timu. Oni to mogu. FORZA ITALIA!