Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što če taj cinićni osmjeh.
Mislim a je krajnje vrijeme da se stane u kraj besmislenom huliganizmu u BiH i da se ljudi sa djecom konacno pocnu vracati na stadine.
halo ba likovi jel vi mozete skontat da su nam dali nehumane uslove za HZ, likovi jedni jadni jel vi znate da samo iz Visokog dolazi nekoliko desetina navijaca Sarajeva, a kamoli iz dr gradova, a tek iz samog Sarajeva???? I očekujete da se svi skupimo u onom cosku koji ste nam dali!!?? jade jedne SELJO i Šugavica.... Mozda ste ocekivali da u zraku visimo, ihh selje jedne.
KRAJNJE JE VRIJEME DA SE NAVIJACI SARAJEVA DOZOVU PAMETI I NE IDU NA GOLUBINJAK PA NEK IM MAME IGRAJU OSIMU I ZUJI
Ko sa djecom spava upisan se budi. Zasto uopste dodavati ista na pricu brke, covjeka suzenih (uskotracnih) intelektualnih mogucnosti. Od danas derbi NE POSTOJI sa istim akterima, od danas nam je derbi samo protiv CELIKA i eventuano BORCA, a ljubitelji uskotracnih pruga nek igraju derbi sa SLAVIJOM i DJERZELEZOM, i sto bi stripy brko rekao KRAJ PRICE. premali ste, premahalski orjentisani i uskotracno ograniceni i vise ne obracamo paznju na vas.
Amare je*em te u ta usta škrbava, i tvoju Wartburg arenu
OVAJ JAD GORE JE VOZO JEDNU POZNATU MANEKENKU U TRUHLOJ FOLCIKI(WOLKSWAGEN-BUBA),A FUDBALER KERJU JE TOJ ISTOJ MANEKENCI KUPIO STAN NA MORU.....I KAŽE IVICA OSIM:\"AMARE SINEEE/DAJUĆI MU CENERA),HAJ U GRANAP...KUPI HLJEB, MLIJEKO,PAVLAKU I UZMI SEBI ČOKOLADU)-HIHIHIHIHIHHIHIIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHI.......HAHAHAHAHAHA......HAPOEL
smr.ad0vi. GRAD-KLUB. 033
Malo je to cinično igrajte i uživajte u igri Bordo momaka
cigani kospicarski... treba im slijedeci derbi dati pola juga i to ih podijeliti lijevo i desno...
To i kazem. Nije ovo ni blizu derbija. Dzaba se raja zanosi ublehama. Kazem da se ugledate na komsije prije svega zbog fudbala, ni zbog cega drugog. Kada nasi klubovi budu u pola kvalitetni kao kod nasih susjeda, mozda i bude pravog derbija. Ovako se samo stvara lose rivalstvo koje nema osnova. Pa Zeljo i Sarajevo su smijesni klubovi.
O kakvim pozivima ovaj Žujo vazi kakva prijateljska Grbavica sa ovim svojim stavovima papak je uništio duh največeg derbija u našoj zemlji.Žujo lopove sram te bilo.
E nema vise udbe stoko rezimska cuj vi VELIKOM ZELJI da naređujete koliko vam mjesta treba MRŠ MRŠ STOKO
Kako ste glupi samo..Vidite da Blekić manipuliše vama (mislim na horde naravno) Hoće da vas iskoristi pa umjesto nama da date pare on da uzme na Koševu..Boli njeg k.u.r.a.c što Sarajevo neće imati podrške s tribina..Vidi se da ste zaostali..I vi mi neki navijači, pfff smiješno..Horde - najstariji i najnerazvijeniji oblik društva..;) I da pobijedite neće mi biti krivo jer se igrači neće imati s kim radovati..:D
Harise ,Turčine zajedno sa mamom se našipu Q.U.R.Č.I.N.E !POZOVI I SESTRE,DAIDŽINICE I AMIDŽINICE,STOKO LOJAVA..MOGU I ZAMOTANE...