Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam puno o nogometu ali meni ove silne povrede djeluju kao neki bojkot.
Nema to veze sa Sušićem. Ako bojkotuju to je onda zbog straha za vlastitu sigurnost. Vidimo kakvo je stanje na tom području, sigurnost je upitna..
i pape povrjeđen. Iz pouzdanih izvora cuh da je šuškavac poderao na živicu :)
BOJKOT TELEĆE GLAVUDŽE !!!
Šta se ovo dešava? Može Miško i zatvorenih očiju ! Asmire, sve nabolje ti želim, ti si veliki čovjek, profesionalac, odmjeren i pristojan. Ali me baš zanima nastupajuća kombinatorika. Još više argumenti. Provala bijesa naroda nažalost slijedi. I nikom ništa.
Nek' se spremi Gušo za poziv!
uzas. uzas. boze pomozi
Dajte ljudi malo optimizma. Jebe mi se za Safeta, ako igracu budu htijeli zapet, a nevidim zasto ne, mi to mozemo dobit. A vi sto igrate Keca na Izrael to je vama na dusu. Ja sam uvjek igro na nas, protiv Argentine, Brazila, Spanije.... Nikad ih necu izdat. Ko god da je selektor, ja nenavijam za njega, nego za Reprezentaciju, za Bosnu i Hercegovinu. A vi, veliki navijaci slobodno birajte, IZRAEL ili BOSNA. Ja sam svoje davno izabrao. Pozz
Sve to stoji, Safet je glup. Digo se sto nas je odveo na svijetsko a nije ni svjestan da nas je vodio bilo ko drugi mi bi opet otisli na svijetsko. Znaci njegova zasluga za odlazak na svijetsko je 5%. Al opet bi mi bilo zao da izgubimo. I sta YNWA ako izgubimo a on opet ostane????? Sjeti se njegovog kometara " Idemo u Izrael da NEIZGUBIMO A NA PROLJECE KAD SE IGRACI OPORAVE MORAMO DOBIT 5 OD 6 UTAKMICA". Nema on namjeru otici kako god mi igrali u Izraelu, a i savez ga stiti.
Mozda je ovo i dobro,Tinki ce morat na go😄
imali smo sansu da Bega jednu zategne iz svog sesnaesterca za 1:0. Ovako, moze nas samo hamas spasit.
Dvoznak se vraca na stare staze! Želiš njihovu pretplatu za 6 puta manju cijenu? Posjeti: dvoznakpretplata.blogspot.com
Kako je krenulo, najpametnije ce biti sastaviti repku od igraca koji igraju u nasoj ligi
i ja bi se povrijedio kolko puta je vadio loptu iz mreze hah
Bacio nam neko sihire
Selektore ja sam 100% fit ako treba
Daaaaaaaaaaaaaaj.. Srediće njega doktori iz Stoke-a profesionalci su to veliki :D Idemo po pobjedu ha ya
Zar nije utakmica u nedjelju ???
Neka pozove nekog veznjaka umjesto Begovica,fali nam jedan vezni,tu smo deficitarni.