Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj al imam neki osjecaj kako nam Irci bacaju suplju
normala, nema opustanja, taman da s juniorima dodju
Manite se gluposti, sve je ovo taktika.
Super, možda na kraju niko ne bude stajao u golu. Valjda će se onda konačno zatresti mreža.
+ suspenzija Waltersa iz Stoke-a, njega ste zaboravili, a zabio je dobru golcinu Begovicu u Cup-u..
tj. prvu samo u Zenici.
Respect to Bono i U2, nadam se da cemo ga ispostovati na stadionu i njegovu drzavu. Ali da ce ipak pobijediti drzava od koje je dobio pasos kao pocasni gradjanin. Neku noch je u Londonu na koncertu izjavio da je na to ponosan prije nego otpjeva "Miss Sarajevo"
nije vazno ko fali vazne su 2 tekme 2 puta 90 minuta kolko god ih falilo utakmica pocinje sa 0:0 i 11 protiv 11 sretno zmajevi irci me ne zanimaju
Ovi dosadni novinarcici nas svakodnevno tuse kako ce Irska biti oslabljena i tme rde direktno protiv nase reprezentacije.Nemojte bit dosadni vise,ko da je bitno hoce li igrati ovaj ili onaj kad su svi isti.Yebo te belaj,nece igrati onaj iz Redinga nego ce ga zamjeniti onaj iz Barnleya.Ma bjazi.
A Walters? Neznate ni vi ko vise fali!!
Po mojoj slobodnoj procjeni Irska bi trebala pobjediti po 4:0 u oba susreta
Al' po mojoj slobodnoj procjeni, ja bi trebao kilu govana posrati u tvoja usta.
đelmić potpisuje za sarajevo
Ovo je samo taktika, igrati ce protiv Bosne.
Svi preduslovi su stovreni da odemo na EP ! :)))
:))...a, kazu, ne valja se radovati tudjoj nevolji.
Mi treba da se brinemo o svojima i da se nadamo da ce svi biti u pravoj formi. Njima neka je sa srecom, ali u nekim drugim kvalifikacijama i mimo nas.
Moramo prestati pratiti Irsku i gledati da mi budemo sto jaci, a ne da oni budu sto slabiji. Mi moramo se pripremiti kao da igramo protiv Njemacke i biti spremni da ginemo za BiH. Ukoliko to uradimo, dobit cemo ih bez obzira ko igrao za njih jer kvalitetniji smo od njih.
Dat cemo im Tomislava Piplicu gratis
Hvala bogu pa Pjanic, Spahic, i Ibisevic dobili suspenzije za svoje klubove pa da barem oni budu sigurni za utakmice baraza. Molim dragog Allaha da sacuva sve nase igrace pa da u najboljem sastavu izadjemo protiv Iraca. Samo da nas zaobidju ove povrede a Bgm,odavno ih nismu dobili, nesto me strah da bas u zadnjih dana pred utakmicu neko sranje se desi.