Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vama nije zao titule nije ni meni tiketa🤣
Zayebo ih rani termin isto ko Igman,da se igralo kasnije sigurno bi pobijedili
Liverpool je potrošena ekipa u svakom smislu. Možda je doista potreban novi trener koji bi unio novo raspoloženje, novi duh u ekipu.
Svake godine isto, prosle godine Arsenal poklekao u ovo vrijeme, sad Liverpool pada. Jednostavno s Cityem ne moze niko u Engleskoj u ovoj proljetnoj finalnoj utrci. Kod Citya se ne razlikuje klupa i prvih 11.
opet luzerpul, osvojili jednu sretnu titulu u 34 godine. gori od hajduka u hrvatskoj :D
Proklet klub, nikad oni neće do titule
Man.City opet zasluzeno osvaja Titulu..
Eto u dvije utakmice propade sezona za Liverpul
Jurgen mrtvi klop je najveci luzer na dunjaluku. Govno tvrdoglavo njemacko!
Kako ih City sve stigne sa pola gasa i osvoji lagano titulu hahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Liverpol nije zasluzio ni bod da osvoji a kamoli da pobjedi.Sa ovakvom igrom tesko da ce do kraja nesto uraditi.A gledajuci proslu sezonu i kako su lose igrali Ova sezona je puno bolja i na kraju ce biti treci na tabeli i dosta za ovu sezonu.
Treći u engleskoj ligi je isto što i peti u svijetu.
Još jedna titula Citya
luzerski klub
Sad Arsenal lagano dobiva ovo do kraja!!
Imaju 2 boda zaostatka i moraju se uzdati da će City prosut negdje bodove. Po kojoj logici osvajaju ligu? Lakše im je bilo prošle godine pa su prokockali
user Arsenal ima utakmicu manje koju igra u 17:30
E bas mi je drago
Gubitnički klub, isto prokletinje kao i Partizan, Hajduk, željo, nikad ti više neće biti prvak