Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojem idiotu je ovo palo na pamet.
Ova pravila su za uništavanje fudbala.
Svakako su uništili fudbal, sada se mogu šprdat koliko im volja.
Moze za pionire...
Vidi lika, lezi potrbuske i smislja nova pravila. 🙂
Fudbal je jednostavna igra, zasto komplikovati?
Bezveze pravila!
Odlicno!
Fudbal je sa sadasnjim pravilima dosadan ko proljev.
'Ajd ne ser'te.
Znaci utakmice ce trajati po tri sata, ako stoperice svaki prekid biljeze
Vjerovatno neki strucnjaci testiraju, predloze, sto bi nas pitali? Od svega, ja bih ukinuo off side a samim time bi mogli ukinuti i war room. A i ovo sa outom da se izvede nogom bi bilo solidno...kada se aut izvodi, zna se desiti po 3-4 zaredom...izgibi se vrijeme a od igre nista...ovako, jurisssss
Jel se aut izvodi lijevom ili desnom?
Po meni nisu lose ideje. Aut- ubacaj rukom i onako nema nikakvu prednost ili bilo sta. Poluvrijeme 30 min- utakmice bi sigurno bile dinamicnije i ne bi se stedjelo na energiji dosadnom igrom. Jos ukinuti i produzetke, jer svakako ne mogu da trce i gledam dosadan nogomet jos pola sata. Radikalno jeste, ali ako ce doprinijeti vecem broju golova po utakmici zasto da ne.
30 min poluvrijeme, da bi pauza bila 30 minuta, da se mogu reklame vrtit