Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li kanton preuzeti i placanja oboljeloj djeci za lijecenje u inostranstvu kad vec preuzimaju dugove fudbalskih/nogometnih klubova koji blago receno nemaju veze s fudbalom/nogometom?!
...naravno da nece...nece im platiti ni iz Fonda solidarnosti koji klepaju uz placa...ali ce sigurno osvanuti u medijima pa skupljaj rajo... :(
Hebi me ako Kurtes nije razumio sve obratno!
Baš lijepo. Većina se slaže da će iz svog džepa financirati huliganske nerede i utakmice propalih klubova. Valjda ćemo jednom naučiti da Kanton financijaru građani iz svog džepa, kao i državu. Država nema para dok ih ne otme od svojih građana kroz raznorazna davanja, poreze itd.
Bilo bi lijepo kad bi MUP preuzeo na sebe obezbjeđenje građana i imovine. Nema dana kad se ne desi neka pljačka, paljevina, tuča, krađa itd. Sad će godina dana kako su mi ukrali auto, a MUP još uvijek tapka u mraku, kao i u bezbroj drugih primjera. Što se tiče ovih huligana zbog kojih se NAŠ poreski novac troši, njih sve treba poslati na prinudni rad da tamo svoju silu ispucaju.
Ma ja necije zajebavanje na teret kantona. Sad da neko pita sta je sa radnicima nekih firmi bilo bi ko ih jebe. Al hljeba i igara vazda se moze naci. No koliko vidim negdje smo nasli para u kantonalnom budzetu. Hocemo li opet mi placati skuplje rezije il neke druge dadzbine kako bi neko mogao da onanise po kantonalnom budzetu. Svaka cast
Napokon nešto pozitivno od ovih lopova!
Plačamo im da se sunčaju!!!!!
jel to onaj sto razbija sluzbena vozila
Svaka cast ministre od porezni obveznike placati obezbjedjenje nekakvih igranki a znamo da na istima padaju mrtve glave. Svaka vam cast nema se sta vise reci.
Ko ce vam ga placati? Svi gradjani hm...
Sramotna odluka Velikog DINE ,,jel to njegova pomo' razvoju sporta u kantonu. Da se poreske pare daju da se drotovima plaća redovan posao. Sada kada su oni drotovi izgubili gospodina 30 posto na platu / Pećanca / eto im Velikog DINE A samo se toše pare na zaštitu nakomana navijača svih kantonalnih kubova. Aferim premijeru ....!
cccccc .ože sačuvaj pa hoće li moj drug naplatiti od policije što mu je auto ukradeno,kako sebi štimaju poslove,najbolje kup takmičenje bez gledalaca pa ih kazniti
Pa naravno šta će njima pare? Nemaju valjda oni žene i djecu .
Ocito da im je prijetio Vincent Tan da ako se nastave zajebavati, kupiti ce i MUP pa promijeniti policiji crne uniforme sa crvenim.
Garant zastitarske agencije ne placate. Nema love, nema ni muzike. Umjesto da sredstva uloze u nesta korisno Dinoslav trosi pare na kriminalce i narkomane. Nek klubovi disciplinuju svoje narkomane tzv navijace, pa nece trebati placati.
Riješiše to sa Kokom u Jagodi uz kilu mesa i litar vlahova