Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....bilo bi posteno da navedete koliko je tacno koji klub potrosio kupovinom i zaradio prodajom, da ne bude poslije fali mu jedan igrac pa mu propala sezona.Ima klubova i trenera koji su pozitivno poslovali a nece biti losiji puno od silnih miliona koje su potrosili mancesteri i celzi.
BT SPORT-960 MILIJARDI. .DA NIJE GRESKA
Ako su zadnji dan milijardu, onda su za cjeli mogli i 960...
Ja sam zadivljen transferima u Bundesligi. Prodali su neke igrace po veoma visokim cijenama bahatim englezima, a doveli daleko bolje zamjene, za mnogo manje novca. Schalke, Dortmund i Leverkuzen su odlicno odradili transfere. Malo me Wolfsburg razocarao, ali barem nisu prodali Draxlera(jos uvijek), i doveli su Gomeza, konacno kvalitetan spic. RB Leipzig super poslovao, Werder doveo i Gnabry-a, momce se pokazalo veoma dobrim na OI u Rio-u. Ali, poseban napredak ocekujem od S04, barem TOP 4
U Bundesligi ništa novo. Bajern oslabio konkurenciju i doveo par igrača,ostali malo jači klubovi prodali po 1-2 igrača za neku osrednju cifru , oni slabiji krpe se iz Zweite ili iz neki osrednji klubova Španije,FR... Priznat se mora da Dortmund je dobro poslovao al kako će se odrazit na sezonu pred nama, mislim da neće biti bajno.
@xaris Bla bla bla. Bayern nikoga nije oslabio, Hummels se vratio u maticni klub, u suprotnom pravcu otisli Gotze i Rode. Ko je to oslabljen? Sta radi Juve po Serie A? Orgija gore od Bayerna iz "zlatnih dana otimanja". Iz Rome kupe najboljeg igraca, iz Napolija kupe najboljeg igraca(Pjanic, Higuain). O ostalim da ne pricam, a tek o prethodnim sezonama. Sta rade Valenciji u Spaniji? Englezi takodjer najvise trguju unutar lige, iz manjih klubova igraci odlaze u vece(Kante i slicni).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijene rastu a kvalitet opada, sport postaje biznis cim su se ameri umijesali....
Jednom rječju "BUDALAŠTINA"