Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdrava atmosfera se osjeti u zadnje vrijeme u klubu. Uređenje pomoćnog terena, niže cijene za članove, vraćanje dugova, poseban ulaz za roditelje sa djecom, forsiranje omladinskog pogona ... jedino što im zamjeram jeste gašenje ŽeljoTV-a. Željo korača ka boljoj budućnosti, nadam se da se ne griješim.
Griješite prijatelju . . . novca nema, sponzori talašika, mladi igrači koliko god je to dobar potez, nemogu iznijeti prvenstvo. Znači, bez pojačanja ništa. A za to nema novca. Stadion, katastrofa . . . arheološka iskopina, najblaže rečeno . . . Ako je ovo Vama koračanje prema boljoj budućnosti, ja zaista ne znam koji Vi klub pratite. Poštovanje.
Navijač sam Zelje, ali da se razumijemo, odlazak na ruinu od stadiona je opasan po zivot ! NAPRAVITE NAM VIŠE NOVI STADION !
e moj željo,obraduhte te penzionere koji dolaze 50 godina na utakmice pa im prodajte godišnje za 30 maraka,sve ste ih otjerali,ljude pored kojih je ljepota gledati tekme,vama na čast zbog takvih stvari mi se gadi sve
fantasticna ideja, bravo .
Napokon nesto lijepo za cuti.
Veoma lijep gest___________TM87