Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da treba da se boje naseg Dzeksona
imamo mi lulica i medunjanina a njih se ko biva niko ne plasi
I imaju koga da se boje jer doslo je vrijeme da se naplate dugovi iz proslosti,da nas konacno ozbiljno shvate jer nismo vise potrosna roba.Zenica kao i uvijek ce biti hram sporta iz kojeg nasi zmajevi izlaze kao pobjednici.Cast CIRI ali Sajo je napravio bolji posao tako da se mozemo nadati lijepim stvarima.IGRAJ BOSNO MI SMO UZ TEBE!!!!!!
Bosna ce dobiti . Portugalci su ruzni ono pravo ruzn.I ko ljudi ko protivnicii i Ronaldo je ruzan i nevolim ga i Pepe je ruzan i njega nevolim al igraj pcisu dobro. ali ce izgubiti. I nani ce nogu slomiti. i tako to...
to cicooo
Ja čitam samo ove skrivene komentare, baš je ova raja retardirana.
Begovic,Hasagic,Papac,Spahic,Pandza,Jahic,Mujdza,Lulic,Nadarevic,Mravac,Vranjes,Rahimic,Salihovic,Pjanic,Misimovic,Alispahic,Medunjanin,Zahirovic,Ibricic,Maletic,Dzeko,Ibisevic,Muslimovic,Zec,...itd...zaista reprezentacija koja zasluzuje da igra na EURO 2012
Ja sam tranvestit !
Samo da je izvuć\' živu glavu, .ebeš evropsko.
dzeko dijamant peder haha ija upozoravam na muske da se pripaze dzeke mi volimo zene
Super, oni ce najvise paznje obratiti na cuvanje Dzeke, Pjanica i Spahica sto znaci da ce to otvoriti prostor da im Rahimic zabije 3 komada.
@bradonja Ja mislim da Koke zna :P
gdje se nalazi portugalska ambasada? treba mi nesto...
Baraz Mubarek Olsun!
Dobro je da nisu provalili Misimovica, jer ce im on hebati znanje
ii za tebe realni isto vazii..
OZILE DOVEDI MAMU NEKA NJU POTOPE